Fotoserie: De verfrissende fotoserie

Fotoserie: De verfrissende fotoserie

Fotoserie: De verfrissende fotoserie

Tenzij je een goed geïsoleerde grot tot je beschikking hebt, heb je het door best wat mensen gewenste zomerweer wel opgemerkt. Ik ook, sterker nog ik zag het al aankomen en vandaag mogen we dan met een vette nasmaak en zweet op ons rug vieren dat we een weerrecord te pakken hebben. In de Bilt dan hè, hier in het zuiden des lands zijn die records zo bijzonder niet. Het zorgt ervoor dat de nachten rumoerig zijn van de airco’s van anderen, dat muggen vrij spel hebben maar ook dat we hier elke avond sproeien. En voor er weer één wat te zeiken heeft, we hebben een put. Dat ik met dit weer en mijn eerdere ervaringen niet zoveel buiten te zoeken heb zorgt ook dat ik maar weinig foto’s maak. Tot ik de kans zag deze verfrissende fotoserie te maken. Fotoserie: De verfrissende fotoserie.


Nieuwe layout door WP update, foutje ontdekt mail @liesbethblogt.nl!

41 thoughts on “Fotoserie: De verfrissende fotoserie

 1. O, wat heerlijk! Dit soort beelden helpen echt. Ik zet wel eens een Youtube-filmpje op van de branding, een sneeuwstorm, waterval of onweersbui. Dan heb je ook het geluid er nog bij, en daar koel ik – voor mijn gevoel dan – echt van af. De kracht van suggestie. :-)

 2. Ondanks het feit dat we in de ochtenduren gewoon deden wat moest of wel leuk leek, in de middag was het toch vooral wat lezen en hangen op de bank in de voortuin. Ik heb de regendans gedaan, wat even hielp voor een onweersbuitje, maar verder is en blijft het klam. En warm. Maar op termijn gaat het naar meer normale waarden en kunnen we weer onderweg…:)

 3. Ik wou net zeggen: ‘Sproeien?! Dat mag toch niet?!’ ; ))

  Maar wat ideaal dat jullie hiervoor een put hebben zeg. Ons gras is zo droog dat het knispert als je erop loopt.

 4. Het grote voordeel is dat ik er geen 1200 kilometer meer voor hoef te rijden .. Zuid Franse temperaturen worden normaal hier dus .. ik pas me aan … heb net 2 stokbroden gebakken..
  Oke het leek erop of het zou gaan regenen … ik hoorde wat gerommel … ik hoorde wat druppen op het slaapkamerraam … en meer dan dat is het niet geworden !!

 5. Ik hoop dat het snel wat minder heet wordt want ik kan er echt niet tegen. Er is hier nog geen druppel regen gevallen en de regenton is helemaal leeg. Gelukkig kan ik water bij de zitkuil uit de vijver halen voor mijn bloembakken.

 6. Frisse foto’s, lekker. Dankzij de regelmatige buien en buitjes is ons watervat weer goed gevuld en daar profiteert de tuin met volle teugen van

 7. Verfrissende beelden hoor . Die derde doet het voor mij Super hoe maakt men dit ? Grts

 8. Ik was dus niet de enige die aan Kerst dacht. Zomer vind ik heerlijk, maar het mag nu wel een tandje minder met de temperatuur.

 9. Ik voel kerstvibes… Zal wel door de glinsterende druppels aan de sparrennaalden komen…

 10. Mooie foto’s die een beetje verfrissing brengen.De regentonnen zijn hier bijna leeg want hier bij ons is nog geen druppel gevallen.Ik kom vanaf de zon er is niet meer buiten.Rolluiken naar beneden en de slaapkamer heeft airco en ben blij dat ik die heb want wordt serieus ziek van de warmte

 11. Een verfrissende foto serie is welkom.
  Als het langer warm blijft gaat het ook wel weer wennen.
  Gister de regenbui was heerlijk, maar voor binnen hielp het niet in het afkoelen.
  Dus ik schik me ook maar na de temperatuur. Hans

 12. Ik moet nu gewoon aan kerst denken door die eerste foto. Inclusief bijbehorende temperatuur. ;-)

 13. Hierbinnen is het 24,5 graden. Prima te doen dus. Hier wordt ook elke dag water gegeven maar wel uit de regentonnen. Van mij kan dit weer niet lang genoeg duren trouwens. Heerlijk gewoon.

 14. Ze had het wat zeiken betreft over het water. Iemand die nu drinkwater over z’n veld je spuit is gewoon lame.

 15. Laat de zeikers maar waar ze zijn. Het is nu eenmaal een hittegolf met alles er op en er aan. Frissere temperaturen voor het weekend.
  Mooie foto’s.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top