Fotoserie: De verfrissende fotoserie
Actueel,  Fotoserie

Fotoserie: De verfrissende fotoserie

Tenzij je een goed geïsoleerde grot tot je beschikking hebt, heb je het door best wat mensen gewenste zomerweer wel opgemerkt. Ik ook, sterker nog ik zag het al aankomen en vandaag mogen we dan met een vette nasmaak en zweet op ons rug vieren dat we een weerrecord te pakken hebben. In de Bilt dan hè, hier in het zuiden des lands zijn die records zo bijzonder niet. Het zorgt ervoor dat de nachten rumoerig zijn van de airco’s van anderen, dat muggen vrij spel hebben maar ook dat we hier elke avond sproeien. En voor er weer één wat te zeiken heeft, we hebben een put. Dat ik met dit weer en mijn eerdere ervaringen niet zoveel buiten te zoeken heb zorgt ook dat ik maar weinig foto’s maak. Tot ik de kans zag deze verfrissende fotoserie te maken. Fotoserie: De verfrissende fotoserie.


Nieuwe layout door WP update, foutje ontdekt mail @liesbethblogt.nl!

41 reacties