Nieuwe kattensnoepjes van Aldi
Katten,  Product

Nieuwe kattensnoepjes van Aldi

Zoals goed personeel betaamd neem ik nieuwe snoepjes mee zodra mijn oog daarop valt. Zo kwam ik laatst thuis met nieuwe kattensnoepjes van Aldi en was al net zo benieuwd als de katten naar deze kleurrijke zakjes.

Katten zijn van nature ernstig nieuwsgierig en dus zette ik een testpaneltje op en hoefde niet lang te wachten tot er gegadigden kwamen. Of ze het begrepen wachtte ze geduldig op elkaar en wil ik meteen duidelijk maken dat ik noch mijn katten worden gesponsord door Aldi. Dat zowel hun als mijn mening puur op ervaring gebaseerd is en dat die niet beïnvloed zijn om het product al dan niet beter uit de verf te laten komen.

Testpanel
In tegenstelling tot de vorige keer wilde Kitty deze keer wel in beeld. Of laten we het zo zeggen, Kitty is sinds toen stukken minder schuw geworden en dol op de gele kip mini strips. Ook de zogenaamde snackpockets met snoepjes smaakten haar prima.

Doezel stond al een hele tijd mopperend in de rij en viel aan op zowel de kipstrips als de snackpockets. Er was niets prinselijks aan zijn geschrans ook de snack blokjes ging er prima bij hem in.

Maria is een lief poesje en net als Kitty wat kieskeurig. Op haar gemak snuffelde ze alles langs en weigerde pertinent de snack blokjes. Ze werden uit en ten treuren besnuffeld maar ze liet het aan alles eter Doezel om die weg te werken.

Mora is nog steeds erg schuw maar als het om eten gaat dan hoor je haar schorre mauw wel. Of ik dat dienblad even op de grond wilde zetten. Terwijl ik me omdraaide op mijn camera te pakken at ze vlot de harde snoepjes voor de snack pockets weg en liet het daarbij.

Om eventuele keuzes te beïnvloeden heb ik de zakjes en snoepjes nog eens anders neergezet en de katten hier allemaal nog eens een kans gegeven. Daaruit kan ik concluderen dat mijn katten niet te beïnvloeden zijn. Als laatste liet in Job de snoepjes proeven. Als Aanloopkater heeft hij niets in te brengen qua voedsel en heel kieskeurig is hij niet. Tot mijn verbazing weigerde hij pertinent de snackblokjes uit het blauwe zakje te eten.

De nieuwe kattensnoepjes van Aldi conclusie:
Voor de prijs van €1,29 per zakje vind ik de snoepjes prima betaalbaar. Geef ik de katten alle smaken tegelijk dan eten ze de kipstrips (geel zakje) als eerste op. De zogenaamde snackblokjes worden niet echt gewaardeerd en raad ik ook niet aan te kopen. Hier staat het zakje in de schuur omdat ik ze te hard vind stinken. De harde snoepjes worden hier gegeten en zijn ook al op maar als je de nieuwe kattensnoepjes van Aldi eens wil proberen, neem dan vooral het gele zakje mee. Hier breken ze er de tent voor af.

23 reacties

 • Nicky

  Geweldig! Onze Spike vroeg hoe hij kan solliciteren naar de functie van lid van jouw testpanel. Maar ik heb gezegd dat-ie eerst zijn rijbewijs moet halen.

 • Mijnnikonenik

  Kom altijd via mijn laptop hier reageren want via mijn gsm is dat heel ingewikkeld. Zal wel aan dat spul van Apple liggen.
  Aha zo doe je dat. Moet ik ook eens uitproberen. Heb ook twee katten, een kattin en een kater. Maar voor wat betreft het eten is de kattin de baas, zij is het langst in huis. Voor de rest is de kater de baas en de vriend van het hondje :-)
  Wat een leuk idee dat testen!
  Groetjes, Joke

 • Bram

  bedankt voor de info, over deze katten snoepjes ?????
  mocht ik ooit aan een kat beginnen kan ik wel wat met dit advies ?

 • Hilly Nicolay

  Soms lusten ze iets heel graag en een tijdje later weer niet.
  Ik varieer hier met tussendoortjes voor Milly.
  Zij vindt dat natuurlijk fantastich:)

  Met dit warme weer geef ik haar ook wat meer natvoer.
  Ze heeft overal wel water staan, maar wat extra vocht is goed denk ik.

  Jouw poezen hebben het goed Liesbeth, super mooi.

 • Di Mario

  Dat ze het lekker vinden zegt niets over de kwaliteit. Er bestaan zoveel verschillende kwaliteiten, ik zou het niet durven geven.

  Love As Always
  Di Mario

 • Hans

  Met katten kun je zulke testen met succes doen, wat ze niet lusten eten ze niet.
  Wat ze lekker vinden daar gaat zelfs de kop voor in de zak, of ze maken zelf het zakje open. Hans

 • Rietepietz

  De Aldi heeft best vaak goed spullen voor weinig. Maar de kattensneopjes heb ik er nog niet geprobeerd.

 • fotoblog

  de poezen weten dus wat ze willen..

  wat niet wel zegen dat de beste keuze gemaakt hebben

  ik vraag me bv af of die snoepjes al dan niet gezond zijn..

  prettige dag Liesbeth

 • John

  Oh, zit daar eigenlijk geen suiker in? Soms vind ik dat voer of snoepjes echt veel te goedkoop om goed te zijn.
  Bentley krijgt alleen vlees en suikervrije hondenkoekjes.

 • Liesbethblogt

  Ik dank u, dat soort websites daar zit altijd iets achter waardoor ze kunnen bestaan. Dat is hun goed recht, maar wie betaald hen en is het dan og betrouwbaar? Ik hoef geen geld van de ALdi de snoepjes zijn op het blauwe zakje na goedgekeurd maar het is voor de rest geen winkel waar ik vast boodschappen doe.

 • Karel

  geslaagde test zou ik zeggen :)
  wist zelf niet dat de katten brokjes veranderen per winkel of fabrikant
  en hoe vinden ze nu de hun bekende brokjes ?

  ik vind een uurtje naar Rotjeknor met mondkapje geen probleem
  en wij troffen het nog in Amersfoort met de warmte
  ik heb Artis voor gister afgezegd , loopt niet weg
  ben die jongeman op de foto al een tijdje niet meer hihi
  nee ze mogen mijn gegevens noteren hoor
  groetjes

 • mizzD

  Nou, is mooi uitgeprobeerd zo, echt in de praktijk. (en Aldi zou er best wat gele zakjes voor naar je toe kunnen sturen vind ik hehe.. is toch goeie reclame!)
  Schoot trouwens hardop in de lach om je ‘er was niks prinselijks aan Doezels geschrans’ hahahahaa!