Fotoserie: De levendige lammetjes van Lommel

Fotoserie: De levendige lammetjes van Lommel

Fotoserie: De levendige lammetjes van Lommel

We piepten vorige week voor een trippie even over de Belgische grens, niets vreemds doen we vaker. We werden af en toe overvallen door een stevige regenbui maar steeds brak toch weer de zon door. En juist op zo’n moment passeerden we een veld vol schapen. Ik keek tegen het licht in en herkende het prachtige wolwitte van een lammetje. Frans keerde en terwijl ik mijn camera greep zakte hij onderuit. ‘Gaat wel even duren’, moet hij gedacht hebben want op dit grote veld liepen heel veel schapen en heel heel veel lammetjes. Blije lammetjes, kleine lammetjes, slaperige lammetjes en ik wilde ze allemaal adopteren. Al was het maar om crèche-schaap verderop te ontlasten die de verzorging van een stuk of 8/9 o zulke schattige draken toebedeeld had gekregen. En zelf stond ze ook op springen. Terwijl zij driftig op en neer keek of ze al die donderstralen bij elkaar had, sprintte er alweer een paar weg. Fotoserie: De levendige lammetjes van Lommel.

16 thoughts on “Fotoserie: De levendige lammetjes van Lommel

  1. Zo lief.
    Zo kwam ik er van de week achter dat jonge geitjes ook lammetjes zijn.
    Zou ik vergeten zijn dat ik dat al wist of geweten moet hebben?

  2. JA dat dacht ik ook toen ik de eerste zag in januari. Andere locatie overigens.

  3. Lammetjes horen bij het voorjaar. Ik heb ze hier nog niet gezien maar dat zal zeker gebeuren

  4. Hey! ze bestaan echt! schapen met 5 poten.. ik zie er eentje op de bovenste rij! :-)

    Héél schattig, al die wolbalen en – baaltjes! :-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top