Fotoserie: Boef op het bastion

Fotoserie: Boef op het bastion

Fotoserie: Boef op het bastion

Al wandelen door Heusden kwamen we op het bastion terecht. Angstvallig oplettend voor vuile schoenen bleef ik braaf op het pad tot ik er geen zin meer in had. Gebeuren er mooie dingen ook want deze prachtige Labradoedel liep me bijna omver. Moet ‘ie nog een beetje voor groeien maar dat ik viel voor dat snoetje geloven jullie wel hè. Wat een heerlijk fotogeniek dier en zo heerlijk snel afgeleid en verdwenen ook. Hij rende tussen de onder- en bovenwal zo de flank op, saillant detail toen ik dacht door te lopen naar de courtine zag ik zijn baas en hem weer terug. Fotoserie: Boef op het bastion.

16 thoughts on “Fotoserie: Boef op het bastion

  1. Ik las in 1e instantie station in plaats van bastion :)
    Toen ik de mooie foto’s had gezien keek ik nog eens naar de titel :)

  2. Wat een lieve foto van Boef dat hij springt, hij heeft plezier in het leven. Hans

  3. Mooie plek, je hebt vast nog meer foto’s gemaakt.

    Nieuwsgierige groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top