Valentijnscadeautjes

Broccoli

Valentijnscadeautjes

Zo dat overgewaaide Amerikaanse zoetsappige roze rode feestje is ook weer voorbij, dacht ik gister. Al vroeg in de relatie met Frans vertelde ik hem dat ik niet blij werd van bloemen, dat ballonnen ook mijn ding niet zijn en dat achterlijk dure sieraden, etentjes, kleding en onzinnige cadeautjes al helemaal achterwege konden blijven. Ook zei ik hem dat Valentijn niks met cupido te maken heeft maar dat Valentijn een martelaar was die vermoord werd om zijn geloof op jawel 14 februari ergens lang lang geleden. Niet bepaald een goeie reden om nou eens gezellig uit te pakken nietwaar?

Daarbij geef mij maar een cadeautje waar ik wat aan heb, in plaats van ruimte innemende rommel die mijn volle kasten nog voller maken dan ze al zijn. Niks zo irritant als iets krijgen waar je niks mee kan maar je wel schuldig voelen als je het eigenlijk meteen weg wil lazeren. Gelukkig is Frans een schat en slim ook en was dus zo wijs geen rozerooie ellende voor me mee te nemen. Hij kwam naar boven lopen met een stronk broccoli in zijn handen gaf me een kus en zei, ik zet ze meteen in het water lief.

16 thoughts on “Valentijnscadeautjes

  1. Een man met humor is goed waard, ik ga toch voor een gewoon boeketje bloemen, krijg ik graag maar dat hoeft echt niet op Valentijnsdag, mag iedere dag!

  2. Oh heerlijk dit. Humor van de bovenste plank. Valentijn en meer van die dagen zijn ook in huize F. niet aan de orde.

  3. Ik doe er pertinent niets aan. Daar moest mijn huidige partner wel aan wennen, maar dat is ze nu gelukkig wel.

  4. Volgens mij gaat Valentijn meer over nog niet beantwoorde liefdes, maar de commercie heeft er weer een consumptiefeest van gemaakt. Zal je niet verbazen dat ik daar niet aan mee doe. Mijn vrouw heeft ook een hekel aan bloemen. En ik ook, want ik moet er van niesen…

Comments are closed.

Back To Top