Frans

Hart van schelpen op het strand

Frans

Het is een maand geleden dat ik door mijn WO2 interesse terecht kwam bij een evenement in Son, het was ook toen dat ik mee werd gevraagd door Frans in zijn jeep. Lees hier. Normaal ben ik nogal nuchter aangelegd, als je wat wil dan kom je maar naar mij toe, ik liep op mijn gemak het terrein over keek rond, groette wat bekenden en hem ook, maar wel als laatste. Ik gaf hem vorig jaar tijdens de herdenking in Mierlo-Hout mijn nummer al, maar na een paar telefoontjes liep dat dood, hij kon nu ook wel ff wachten.

SelfieAnyway ik had een schitterende dag en wat ik toen heel tactisch even weg liet is dat hij me die avond knuffelde en heel spontaan een kus in m’n hals gaf. Ook liet ik even weg dat ik hem later in de week zelf een kus gaf en tja toen was de zaak beklonken.
Inmiddels zijn we een maand verder en kan ik zeggen dat ik verliefd, in de wolken en niet langer single ben.

We trekken veel met elkaar op, beiden hebben we de Tweede Wereldoorlog als interesse en alhoewel hij liever wandelt dan fietst, zijn we ook veel in de natuur te vinden. We praten, gaan er vaak op uit en hannesen wat om mijn onregelmatige uren heen maar hebben het bovenal leuk en gezellig en daar gaat het om.

Toch is het allemaal een beetje passen en meten in m’n kleine huisje. Zo slapen we niet in mijn eenpersoonsbed (het past wel!). Ik kocht op advies van een collega een tweepersoons luchtbed en met een beetje verschuiven van mijn bank past dat precies en slaapt ook prima. Zelfs Doezel heeft er zijn plek bij gevonden, hij is al net zo gecharmeerd van Frans als ik en liet zich zelfs optillen en knuffelen. Sterker nog hij zeurt bij Frans om zijn ontbijt die is er namelijk eerder uit.

Het is allemaal weer even wennen. Zo was ik ruim 2 jaar single (en was ik dat ook heel erg van plan te blijven!) en had ik nooit eerder een relatie met een man. Laten we het zo zeggen, er hangt mannenondergoed aan de waslijn en dat is dan ook echt van een man, de wcbril staat omhoog en er zijn nog nooit zoveel scheermesjes in dit huis geweest als nu.

25 thoughts on “Frans

 1. Ik wens je oprecht heel veel geluk samen! Liefde is zo prachtig omdat het mensen mooier maakt, zachter ook. En dat is veel waard…..echt! Zeer gegund!

 2. Fijn dat je er nu open over kunt zijn hè!
  Echt, ben heel blij voor je! Iemand vinden met dezelfde interesses, wat is er leuker!
  Veel geluk Frans en jij!
  X

 3. Wat een heerlijk nieuws voor jou, uhhh jullie!
  En weet je, ik denk dat we in ons hart allemaal bi zijn, man of vrouw maakt niet uit, jij bent verliefd op een mens die jou weet te raken ……………. mooier kan niet in het leven.

 4. Ja daar ben ik ook blij mee, hij kan nogal nukkig zijn maar hij accepteert alles zoals het is.

 5. neu het komt allemaal zo het komt. Het is nog een beetje zoeken maar we doen leuke dingen en hebben goede gesprekken. De rest komt vanzelf.

 6. als dat geen goed nieuws is Liesbeth..

  verliefd op een stoere bink..

  mijn felicitatie’s voor jullie

 7. O wauw…. dat hóópte ik al, ik had het éigenlijk al tussen de regels door gelezen maar zolang je er zelf niets over schreef liet ik je gewoon op Willy verliefd zijn;-)
  Niet té hard van stapel lopen hé! Maar zó fijn als hij echt de ware blijkt te zijn. Heerlijke stoer vent zo op de foto’s te zien, past wel bij jou! Veel geluk!

 8. Fijn dat Doezel ook goedkeuring geeft.
  Ik moet er niet aan denken dat Doezel tegen is …..

  Gefeliciteerd!
  Geniet er maar goed van met elkaar.

  Vrolijke groet,

 9. Wat geweldig. Hartstikke fijn voor je.
  Die roomantiek, daar word ik helemaal warm van.
  Gefeliciteerd meid, ik wens jullie alle geluk van de wereld.

 10. Wat heerlijk, weer verliefd en nu een man. Een echte bink als ik de foto’s bekijk. Met wat passen en meten (in huis en met het werk) komt het vast goed met jullie. Geniet van jullie liefde en samen zijn. Lieve groet AnneMarie.

 11. mogge Liesbeth
  prachtig om te lezen hoe de liefde in je leven is geslopen , of moet ik zeggen is binnen komen rijden in een echte Jeep
  ja dan staat je huisje wat op z’n kop , maar maakt het ook wel gezellig , toch
  las dat je opzoek was naar het huisje van de kabouter , nu zo samen wandelend in de natuur kom je die wel tegen , ik zag er al afgelopen weekend
  ga fijn door met genieten

 12. Heerlijk toch, ik zou zeggen geniet er van.
  En ben blij dat ik jouw logjes weer gewoon in mijn inbox vind

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top