Dat is balen! 5
Balen

Dat is balen! 5

Dat je al heel lang heel erg je best doet om leuke muziek te draaien en dat het toch nooit Vriendeliefs smaak is. Of toch niet voor een paar nummers achter elkaar. Dat je uiteindelijk complimenten krijgt voor de muziek en het een mix van youtube is. Fijn dat de techniek Vriendjeliefs smaak wel kent.

Dat de gemeente het riool komt reinigen in de straat achterlijk vroeg ’s morgens en dat daarna de wc verstopt zit.

Dat je een shirt past en die zoveel pluisjes achterlaat dat het shirt eronder vol zit.

Dat je je rot schrikt omdat het gordijn naast je beweegt en het alleen een kat blijkt te zijn.

Dat je je eerste KPN rekening krijgt en meteen je vriend verbied de vaste telefoon te gebruiken.

Dat je het eten zacht zet drie keer tegen Vriendelief zegt dat het klaar is en het eten alsnog verpieterd is.

Wanneer 1 kat een levende muis brengt en verliest en drie anderen alsnog de muis kwijtraken zodat je er zelf achteraan moet omdat het een half stervend ding uit zijn lijden te verlossen.

Dat je de huisarts belt voor een afspraak, kunt u over drie kwartier? Haastend lukt het net. En je vervolgens een volle wachtkamer treft en je gewoon 5 kwartier later had kunnen komen.

Dat je je helemaal de tandjes zoekt naar een gum omdat je de kalender wil gebruiken maar niet wil volkladderen, eindelijk de gum gevonden maakt zoveel vlekken dat kalender onbruikbaar is. #bedanktHEMA

Nieuwe kleding bestellen die niet voldoet qua lengte en dan ook nog heel vaak achter de webshop aan moeten bellen omdat ze zogenaamd het pakketje niet terug hebben gekregen en niet reageren op mails. Let op webshop over een maand staat jullie naam erbij en maak ik er werk van.

Dat als iets wat kapot is vervangen moet worden nergens meer verkocht wordt of zulke troep is dat het een half jaar mee gaat. Snelbinders, doucheslangen voor je het weet is het weer kapot.

Dat je buiten onder de parasol zit te genieten van de regen die na weken weer eens valt en dat die parasol dan precies zo waterdicht is dat er een druppel in je nek valt.

Dat je in je relaxpants in je relaxhouding je serie zit te kijken en er opeens een tering grote spin van de lamp naar beneden komt zetten. Pfff ik ben niet bang van spinnen maar zo groot dat is niet relaxed.

Dat Zig.go nog even sneu moet zijn door het internet te vertragen omdat we ze eruit donderen wegens huns slechte service en hun hoge prijzen. #iksponsordeziggodomenietmeer

Dat je een lekker stukje aan het fietsen bent en even de weg niet meer weet. Zoek je fijn de weg op valt je telefoon uit en is niet meer op te starten. Kom je pischaggo van het omrijden thuis trekt venijnig telefoon uit tas, doet ‘ie het weer. Tot zondag, toen stopte het kreng er helemaal mee zo erg dat zelfs Handige Handjes Frans er niks meer mee kon.

Dat al je extra foto’s voor je Balen blogpost op je kapotte telefoon staan.

Dat je je vergist in hoe heet je cappuchino is en je erin verslikt en het er vervolgens via je neus weer uit komt en je van ellende niets anders hebt en het terug in je kop te laten vallen. #nietmeeropgedronkenhoor.

23 reacties