Dat is balen! 4

Dat is balen! 4

Dat is balen! 4

Baalmomenten heeft iedereen het is een kwestie ze van je af te schrijven. Tenminste dat vind ik. Daarom is hier dat is balen! 4.

Dat is balen! 4Dat je opeens scheel kijkt omdat je bril niet meer lekker op je hoofd past. Gewoon vanuit het niets.

Dat vriendjelief iets te fanatiek over een drempel sjeest en ik m’n blaas in voel dalen. We gaan NU naar huis.

Dat je je been verplaatst en er een blauwe plekken achterlatende kramp in je poot schiet die je er vervolgens amper uit krijgt. En als die er uit is je wekker gaat. Fucking lekker begin van de dag mensen.

Dat je met alle mogelijke moeite je milkshake door het rietje probeert te krijgen en als het eindelijk lukt je eindigt met een brainfreece niet dat het veel verschil maakt het voelt gewoon waardeloos.

Dat je niet genoeg geslapen hebt na je nachtdienst en nog even een tukje wil doen om vervolgens wakker te worden van vriendlief die snurkt.

Dat je ff snel een paar slokken water neemt uit je persoonlijke waterbeker en je vervolgend de moord steekt omdat een haar in je keel hangt. Een haar van mijzelf nog wel.

Dacht voor heel even dacht dat sbs6 een fatsoenlijk programma had. Beelden uit meldkamers in Nederland opnieuw ingesproken stemmen is al balen. Maar dat er 3 keer minimaal 9 minuten reclame komt en je nog niet weet of een suïcidaal grietje veilig is. Kutzender.

Dat je je telefoon eens lekker laat shuffelen en Call on me van Eric Prydz voorbij komt. Oooo daar ging ik op uit, lekker hoor. En dat je je opeens realiseert dat dat al 14 jaar geleden is…

Dat de kat jouw speciaal uitzoekt om te melden dat ze nat is. Door op je te springen en uitgebreid te knuffelen en dan weer te vertrekken. Naar buiten uiteraard waar het harder is gaan regenen. Het blijft een kat.

Dat je buiten zit te bloggen en opeens je muis stopt me werken. En het dan weer doet en dan weer niet en je vriendje stiekem zit te klieren met zijn vliegtuigzender.

Dat je wordt ingehaald door zo’n elektrische fiets bejaarde en die je nog even een grijns moet geven.

Dat je niet in de gaten had dat de vriezer lekte en je gigantisch te pletter valt op de keukenvloer. Niks gebroken hoor, zelfs het bord niet. Alleen de hagelslag zat in mijn bh. En dat je ’s avonds merkt dat je toch door je rug bent gegaan en amper kan bewegen. Op zich niet erg met 36 graden, ware het niet dat ik liters gedronken heb en de pijn in je donder bepaald niet verbeterd als je elk kwartier naar de wc moet.

34 thoughts on “Dat is balen! 4

 1. Ongeveer twee maanden. Anders zou ik echt wel in bed blijven.

 2. Ik zou toch eens denken aan klavertjes vier verzamelen of andere geluksbrengers….wat een pech…maar wel een geweldige beschrijving…

 3. Ik hoop voor je dat dit een maandoverzicht is. Als dit op één dag is, moet je gewoon terug naar bed. Daar kan je (bijna) niks gebeuren.

 4. Superleuk!

  Die nachtelijke krampen in je kuiten kun je voorkomen door 2 glazen water te drinken.
  Heeft iets te maken met het afvoeren van de afvalstoffen in liggende houding.

  Toen ik met mijn racefiets de Amerongse berg beklom en weleens slechte benen had ging ik daar lopen.
  Nu met de Stromer ga ik naast zo’n hijger fietsen en zeg tegen hem, “ik heb ook 50 jaar op zo’n kutding gereden” en werp een meewarige blik op zijn fiets. Daarna demareer ik bij hem vandaan en doe mijn best om de 40 per uur te halen. Ik heb zelfs daarvoor een extra spiegel op de Stromer gemonteerd om van hun koppen te genieten.

 5. Ik ga altijd naar de wc voor ik weg ga maar met dat warme weer…Rug is aan de beterende hand. Lachen mag hoor daarom schrijf ik het ook.

 6. Sinds ik ooit hoorde dat je nooit met een volle blaas de auto in moet stappen (want als je dan een ongeluk krijgt en je blaas knapt, dan ga je waarschijnlijk dood aan allerlei infecties, geen idee of het waar is, maar het klinkt best eng), zou dat me niet overkomen. Denk ik.
  Verder sorry, maar af en toe wel moeten lachen.

  Inmiddels wat beter met de rug?

 7. Ik houd mijn gezicht in de plooi…. nou ja dat probeer ik maar die hagelslag maakt het me wel moeilijk hoor;-)
  Ik vertel lekker niet mijn baalmomenten , ik ben niet gek natuurlijk;-)

 8. Er zijn van die dagen dat je wou nooit uit bed gekomen te zijn.

 9. Ik kan me ook niet voorstellen dat jij met 27 km p.u. over een kruising sjeest.

 10. Ik word ook vaak ingehaald door bejaarden op een electrische fiets. Velen onderschatten volgens mij de snelheid waarmee ze rijden.

 11. Die hagelslag in je BH maakte dat ik in de lach schoot. Nu is meneer Toet boos, want het geeft geen pas Liesjbet uit te lachen.

  Sterkte dus. Ik hoop dat de ellendige pijn snel over is.

 12. Ik moest wel lachen om je lijstje, maar ai: die laatste is toch wel heel erg pijnlijk! Hopelijk gaat het snel beter.

 13. Daarom kijk ik al sinds jaar en dag niet meer naar dat soort zenders. Het is gewoon 3 keer niets al die reclame.

 14. Ik blijf dit echt heerlijke artikelen vinden. En ik irriteer me ook altijd aan bejaarden die je fluitend voorbij fietsen, vooral als t teringhard waait en je met je bek op je stuur ligt. En ik werd er ook niet heel blij van toen ik een yoghurtje uit de supermarkt at en een zwarte haar tegenkwam. Bah.

 15. Ja, die elektrische fiets bejaarde. En dat jij dan tegenwind hebt en een enorm hoge brug op ploetert en dat zij dan met meewind van die brug af komen sjezen. Dat ook. En dan ook nog lief lachen. NIET DOEN! En dat van die haar is wel balen in het kwadraat.

 16. Zolang je me niet voorbijgrijnst, als een malloot over kruispunten sjeest en nog wel kan fietsen, hoef je je niet aangesproken te voelen. Het zijn vooral de wegpiraten en de mensen die afstappen als ze over moeten steken omdat ze oa niet om kunnen kijken, die onder de term vallen.

 17. Ik baal van altijd weer voor elektrische fietsbejaarde te worden aangezien.
  Beterschap voor je beurse lijf, dat is geen pretje.

 18. Toch ontlok je een glimlach bij mij. Lachen met een ander zijn misère. Het is niet mooi, maar je hebt het zo mooi beschreven.

 19. En @Karel, daar neem je geen vrije dag voor, daarvoor heb je een fietsenmaker. Veel goedkoper.

 20. Uitglijden in de keuken doe ik zelden. Hagelslag in mijn bh is eigenlijk nog nooit voorgekomen. Maar ik begrijp je punt. :-) Oww wacht, die inhalende elektrische fietsbejaarden, de zijn echt megairritant, vooral ook omdat ikzelf een analoge fietsbejaarde ben die ingehaald word. (Elektrische bakfietsen met daarin 36 kinderen en op de trappers zo’n frisse jonge moeder van amper… weet ik het… 15? 16? – die je met 80 km per uur voorbij sjezen. Ook zoiets.)

 21. Dikke kans dat je trapper kapot is of gaat. Het lager gaat tikken als het droog staat. Sterkte! Ik heb ze ook laten vervangen.

 22. ja dat is zeker BALEN met hoofdletters
  zo had ik vanochtend tijdens een fietsritje plot een vervelende tik ergens bij of wie weet zelfs wel in de trapas , ik ga daar morgen een vrije dag voor nemen en op onderzoek uit , balen gggrrr

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top