Coverpublicatie
Publicatie

Coverpublicatie

In de spambox van mijn email vond ik tussen een heleboel mails die daar prima thuishoorde, een email voor het gebruik van een foto van mij. Nu krijg ik die wel vaker maar deze keer werd een foto van mij gevraagd voor een cover.

Degene die me mailde was op zoek naar een foto van het Airborne monument van Overasselt en kwam daardoor bij mij terecht. Niet heel vreemd ik schreef erover in deze blogpost en vind het monument bijzonder mooi. Tijdens Operatie Market Garden kwamen hier de Amerikaanse parachutisten met materieel naar beneden en uiteraard is het geen toeval dat deze foto in deze periode op de cover van het blad staat.
Coverpublicatie

Reuma Patiënten vereniging Nijmegen e.o.
De reumapatiëntenvereniging Nijmegen ontstond in 1974 en werd opgericht door een aantal patiënten die elkaar kende van de poli in het Radboud ziekenhuis. Sinds die tijd is de vereniging uitgegroeid tot een professionele omgeving om advies in te winnen en ervaringen uit te wisselen. Het blad wordt niet alleen verspreid onder de ruim 900 leden maar ook aan fysiotherapeuten en klinieken.

Een paar mailtjes later had ik daadwerkelijk het blad in handen en kon alleen maar blij zijn met deze vereniging die mijn foto op hun cover wilde plaatsen.

29 reacties