De leuke dingen van Marktplaats
Winkel

De leuke dingen van Marktplaats

Dat iemand je roemt omdat je zoveel goede boeken verkoopt en er uiteindelijk meer koopt ‘zodat je nog wat goede boeken kan kopen’.

Dat iemand een boek bij je koopt die hele mooie en bijzondere series fotografeert. Dus mocht je nog een fotograaf nodig hebben in de buurt van Utrecht Tjitske raad ik aan.

Koper die op 1 boek biedt en dan nog 1 en nog 1 en 1 en allemaal goede biedingen. En vrolijk verder gaat en daarna ook nog meteen betaald. Zeldzaam maar zalig.

2,50
3,50
5,-
Berichtje: godver 10 euro plus verzending die ander is mijn zwager die mijn cadeau idee jat.

Dat je twee kopers hebt die beide je oorlogsboeken steeds overkopen. Dat moest natuurlijk misgaan met overlappingen in hun verlanglijstjes. Nu overleggen ze en ruilen onderling en kopen nog steeds bij mij.

Dat kopers je boeken aan beginnen te raden en ook nog gelijk blijken te hebben.

Ik breng het boek straks nog even weg.
Nee dat doe je niet het is voor mijn schoonmoeder volgende week is vroeg genoeg.

Dat je 4 oude kinderboeken uit een doos haalt ze online zet en na 5 minuten de biedingen binnen blijven komen.

Dat een jonge gozer 120+ kilometer komt rijden om een boek op te halen. Ik geloofde er geen jota van maar hij kwam, was een prachtgozer en kwam het halen zodat hij een leuke rit kon rijden in zijn mooie auto. Meer boeken meegegeven trouwens want goed bieden deed hij ook nog.

Een koper die vrolijk aan het bieden is op alle boeken en uiteindelijk dubbel zoveel boeken koopt omdat mijn mening gewaardeerd wordt en twee maanden later opeens weer aan het bieden is.

28 reacties