Best wel januari teveel boeken en een gingershot

Best wel januari teveel boeken en een gingershot

Best wel januari teveel boeken en een gingershot

Best wel steeds minder fan van de maand januari, dat grauwe weer, amper zon en als er zon was of sneeuw dan was ik aan het werk. Zes dagen achter elkaar vrij waarvan 5 dagen regen en de 6e dag mooi weer en ik zal niet klagen er werd eindelijk nieuwe ramen in de slaapkamer geplaatst. Blij toe dat deze maand voorbij is!

Best wel een gingershot genomen sloeg in als een bom.

Best wel normaal altijd last van oliebollen op 1 januari, deze keer niet. Tip van mij koop ze bij de Aldi!

Best wel uitgeleefd op een boekenmarkt in Den Bosch, bijna 100 kramen en meer dan 100.000 boeken was voor mij zelfs een beetje overweldigend.

Best wel niet de fotowedstrijd van Orientalis gewonnen.

Best wel de film Ome Cor gezien, normaal dol op van de Waardenberg films, maar deze vond ik ernstig tegenvallen. Helaas een wat slap einde maar de film is belangeloos gemaakt alle winst naar een goed doel dus niet ontevreden over mijn aankoop. Zes euro is nog altijd stukken minder dan de bioscoop.

Best wel geleerd dat thermoskannen gevaarlijk zijn en dat je gaat vervellen na brandwonden.

Best wel een paar nieuwe kringlopen bezocht waaronder die van Groesbeek. Best wel raar dat ik al jaren in dat dorp kom maar nooit heb gedacht aan een kringloop. Bijzonder filiaal heel veel nieuw spul, heel veel kerst- en geloofsspul maar ook veel boeken en een goedkope groentewinkel buiten.

Best wel eindelijk handcrème gevonden die niet gruwelijk meurt, niet plakt en wel werkt. Gekocht bij de action en het ligt tussen alle techniekspullen.

Best wel nog een ritje in de Willys gezeten. De Vitara kwam glansrijk door de keuring en daarna kapte ze ermee. Helaas moest ik van mijn werk opgehaald worden en was het best fris in december in de Willys jeep.

Best wel ‘Het water komt’ gekeken echte aanrader zeer interessante reeks over de Watersnoodramp. Weinig mensen weten dat België zijn eigen watersnood had maar alsnog mannen stuurden om te komen helpen.

Gisteravond keek ik naar De nacht van ’53, Kefah Allush ken ik vooral van programma’s in warme delen van deze aardbol maar zijn presentatie en vertelwijze passen heel goed bij een programma over de laatste uren voor de Watersnoodramp. Een deel van de aflevering is opgenomen in dit museum wat ik nog steeds aanraad!

Best wel een elpee gekocht hoort eigenlijk bij vorig jaar maar ach ik kom er nog op terug.

Best wel een lekkere leesmaand gehad ik heb 10 boeken gelezen. Het boek Storm van Go Verburg is me vooral bijgebleven omdat ik erachter kwam dat het boek zelfs in het Russisch vertaald is.

16 thoughts on “Best wel januari teveel boeken en een gingershot

 1. Best wel veel gedaan. Best wel veel gelezen. Ze zouden hier ook wel wat meer kringloopwinkels mogen hebben.
  Met veel boeken en DVD’s.

  Bij ons is de super niet opnieuw ingedeeld. Nee, hij is gefuseerd met en Pluswinkel. Nu is alles groen ipv oranje, veranderd en een stuk duurder. Het alternatief is AH. Ook duur. Ik wil graag een kringloopwinkel voor voeding in de buurt.

 2. Oh, die handcreme is geweldig! En geloof me; ik kan het weten! Ben een expert in schrale handen. Overigens vind ik dat een nieuwe indeling van de supermarkt gewoon ruk is. Volwassen of niet.

 3. Geloof het of niet, maar afgelopen januari hadden we hier meer zon dan ooit. Die regen in het begin werd wel gecompenseerd op die manier.

 4. Ik ben ook geen fan van deze tijd hoor, het duurt best nog wel lang tot de lente.
  Hahaha, dat veranderen van de indeling in de super….grrrrrrr!

 5. Jammer van de fotowedstrijd.
  Die boekenmarkt klinkt als een plek waar je helemaal gek wordt, zowel van overweldiging als van vreugde;).

 6. Een bezoek aan Ouwekerk leert je veel over de ramp. Ik was bijna 4jaar die nacht, schreef er vandaag een herinnering over. Wat jammer van het weer tijdens je vrije dagen.

 7. Best wel indrukwekkend dat over de watersnoodramp. Film al diverse jaren geleden gekeken, ook omdat mijn Oma uit Zeeland kwam. Gelukkig is hun een hoop ellende bespaard gebleven.

  Love As Always
  Dimario

 8. Best wel ook een hekel aan nieuw ingedeelde supermarkten. Maar nooit gedacht dat dat aan volwassenheid lag. ;-)

 9. Het meisje. Wie weet komende maand beter weer waar ik van kan genieten.

 10. Dan zal de winnaar van de fotowedstrijd best wel óf de stoel of dat meiske zijn.
  Best wel jammer dat je vrije dagen net tijdens het grauwe weer vielen.

 11. Het watersnoodmuseum is inderdaad zeer de moeite waard. Je kunt er veel opsteken, o.a. dat het toch best wel lang geduurd heeft voor alles was opgeruimd en werd herbouwd. En ook natuurlijk de getuigenissen van mensen die het hebben meegemaakt.

 12. Best wel weer iets bijgeleerd hier over de watersnoodramp, de handcrème en de oliebollen van de Aldi!

 13. best wel weer best veel gedaan en mee gemaakt
  ja in de zelfde nacht was er in België en Engeland ook een watersnoodramp :(

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top