Best wel april weinig tulpen en een vliegtuig

Best wel april weinig tulpen en een vliegtuig

Best wel april weinig tulpen en een vliegtuig

Best wel de maand lekker begonnen was heel erg van plan thuis te blijven in mijn aussie maar zag een berichtje van een bieb hier in de buurt die uitverkoop had. Drie romans voor een euro, ik had nog kunnen denken dat het een foute grap was maar gezien het feit dat ik een wasmand vol boeken voor 8 euro heb inclusief het luisterboek van Het Achterhuis, heb ik gewoon erg lekker mijn slag geslagen!

Best wel ook een heel mooi schaaltje Chinese makelij maar wel degelijk. Na een paar foto’s toch afscheid ervan genomen, gaat naar m’n vader die zegt dat hij mijn blog niet leest, eens zien hoe hij op zijn verjaardagscadeau reageert.

Best wel wederom genoten van The Passion, ook blij verrast met de personages die daadwerkelijk konden zingen. Oké dat was een sneer, ernstig genoten van Judas die gespeeld werd door Buddy Vedder. Ken heel die knul niet maar hé hij kan zingen.

Best wel Tweede Paasdag gebruikt om het burengeruchtseizoen als geopend te verklaren. Toen de buren het nodig vonden hun vlees te verbranden op een vuurrood gestookte bbq vond ik het opeens nodig om te stoppen met de lieflijke muziek.

Best wel aan het uitkijken naar nieuwe serie a Small Light, 2 mei Nat Geo 20:30 uur. Serie over Anne Frank en WO2. Het is sowieso natuurlijk helemaal de tijd om films en series over de Tweede Wereldoorlog te kijken.

Best wel nog een mooie dag gebruikt om naar de dierentuin te gaan. Pas toen we al onderweg waren bedacht ik me dat het een woensdag was en mooi weer. Wat dacht ik?! Maar het was heerlijk rustig en ik heb me prima vermaakt. Dus later meer.

Best wel een boom tegen gekomen terwijl ik aan het fietsen was en ik was gewoon op het fietspad, heb ik gecontroleerd. Inmiddels een extra lamp gekocht voor de veiligheid misschien niet zo’n slecht idee op een onverlichte weg.

Best wel 7 boeken gelezen deze maand ik zou ze nog bespreken maar ik vond andere onderwerpen en ook een goed boek dus ja dat is er niet van gekomen.

Best wel niet eens een poging gedaan iets met Koningsdag te doen, we hebben een rit gereden gezien hoe diverse verenigingen hun best deden maar ik ben helaas te groot voor springkussens. Vooral genoten van wat bloesem en lammetjes amper iets meegekregen over de Oranjes in Rotterdam behalve dat protest, het blijft een dure wandeling in een arme wijk hebben ze gelijk in. Wel een tompoes gegeten en vooral niet naar kleedjes met meuk gekeken.

Best wel een maand met wat veranderingen waarover binnenkort meer. Kom ik ook terug op waarom er een vliegtuig in een gebouw steekt en dat ik van mijn geloof gevallen ben.

15 thoughts on “Best wel april weinig tulpen en een vliegtuig

 1. Dat met die boom… Hoe dan? Doe je wel voorzichtig? En is dat een stokstaartje op je arm? Geweldig!

 2. Wat een heerlijke aankoop, drie boeken voor maar 1 euro! Wat is de bibliotheek toch een geweldig instituut, in alle opzichten.

 3. Die tulpen zien er niet zo vrolijk uit. De rest van je blog gelukkig wel

  Love as always
  Dimario

 4. Dat vliegtuig.
  Gemanipuleerde foto zou ik denken op het eerste gezicht, maar zal wel een verhaal achter zitten.

 5. Best ook wel een koude maand ook, en ik ben best wel nieuwgierig naar dat vliegtuig…

 6. mogge Liesbeth
  best wel weer wat best wel wat je overkwam en mee maakte
  ik wens je best wel een fijne zonnige zondag

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top