Doezels week met andere poesjes

Confronterende Doezel

Doezels week met andere poesjes

Afwezig mensen, dat is ze. En ik Prinselijke Kater Doezel maar op het huis passen. Ze zei dat het weer goed kwam, maar dat het nu gewoon even een rare week is. Moet het maar van haar aannemen maar telkens als ze thuis komt ruikt ze naar andere poesjes. Moet hier toch iets bekennen. Ik heb in Liesjbeds telefoon gekeken, ik weet het dat is niet Prinselijk maar de foto’s die ik daar zag waren dat ook niet. Zag zomaar foto’s van een ander poesje die bij Liesjbed slaapt. Ik heb haar uiteraard geconfronteerd en toen zei ze dat dat Frans zijn poesjes zijn en dat ze nog steeds het meeste van mij houdt.

Doezel op schootAls ze er dan eindelijk is, eis ik aandacht

Met een andere katIk mag tegenwoordig bijna elke dag beneden buiten. Best eng. Die stok heeft er niet mee te maken.
Eerste kattengrasje
Smaakt en ligt heerlijk mensen, tis alleen zo koud buiten.
Op m'n boekZe wilde niet voorlezen.
Doezel tevreden op de bank
Ze plet me!

Rollenrollenrollen, verliezen jullie ook haren?
Doezel op de terrasrand

Nog geen 5 minuten na de foto was ze weer binnen.

Doezel en de laptopEr moet echt eens een kattenlaptop komen, veelste klein allemaal

15 thoughts on “Doezels week met andere poesjes

 1. Katten zijn onvoorspelbaar en onberekenbaar is mijn ervaring maar deze foto’s mogen blijven! prachtig :-)

 2. Awww, poezenfoto’s blijven altijd leuk. Ik heb zelf geen katten meer, maar als ik dit soort foto’s zie dan mis ik het meteen weer. Zo’n leuk eigenzinnig beest in huis heeft z’n charmes.

 3. Ach, wie weet joh, ga jij nog eens net zo verliefd op Frans zijn poezen worden als Liesjbed op Frans …………… en ik kan me voorstellen hoor, dat je het eigenlijk best eng vind om beneden naar buiten te gaan ,…….. al die dingen op vier wielen …….. toen ik nog leefde moest ik er ook niets van hebben.

 4. Wat een óverloopster!!!! je hebt volgens mij alle recht om een beetje beledigd te zijn, wát een verraadster! maar goed dat je even de fatsoensnormen vergat en in haar telefoon zag wat er aan de hand is…. Ik begrijp dat je de haren uit je hoofd trekt! Sterkte Doezel!

 5. Dat lijkt me inderdaad wel wat: een katlaptop voor een toplapjeskat.

 6. ha die Doezel
  zal zeker niet aan jou liggen , je ziet er prinselijk goed uit
  dus echt veel haren ben je nog niet verloren :) , ik wel al enige over de jaren heen
  zal allemaal wel weer goed komen
  fijne avond groet

 7. Prachtig, vooral die van dat rollenrollen… en ja, ook hier veel haarverlies deze dagen…

 8. Vreemd!

  Zij hoort toch altijd goed en alleen voor jou te zorgen.

  Wel zie ik dat je er uitstekend uitziet.
  Ze zorgt dus nog steeds erg goed voor jou.

  Vriendelijke groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top