Confronterende Doezel
Doezel,  Katten

Doezels week met andere poesjes

Afwezig mensen, dat is ze. En ik Prinselijke Kater Doezel maar op het huis passen. Ze zei dat het weer goed kwam, maar dat het nu gewoon even een rare week is. Moet het maar van haar aannemen maar telkens als ze thuis komt ruikt ze naar andere poesjes. Moet hier toch iets bekennen. Ik heb in Liesjbeds telefoon gekeken, ik weet het dat is niet Prinselijk maar de foto’s die ik daar zag waren dat ook niet. Zag zomaar foto’s van een ander poesje die bij Liesjbed slaapt. Ik heb haar uiteraard geconfronteerd en toen zei ze dat dat Frans zijn poesjes zijn en dat ze nog steeds het meeste van mij houdt.

Doezel op schootAls ze er dan eindelijk is, eis ik aandacht

Met een andere katIk mag tegenwoordig bijna elke dag beneden buiten. Best eng. Die stok heeft er niet mee te maken.
Eerste kattengrasje
Smaakt en ligt heerlijk mensen, tis alleen zo koud buiten.
Op m'n boekZe wilde niet voorlezen.
Doezel tevreden op de bank
Ze plet me!

Rollenrollenrollen, verliezen jullie ook haren?
Doezel op de terrasrand

Nog geen 5 minuten na de foto was ze weer binnen.

Doezel en de laptopEr moet echt eens een kattenlaptop komen, veelste klein allemaal

15 reacties