Zes woorden verhaal – Zonlicht

29 thoughts on “Zes woorden verhaal – Zonlicht

 1. Daarnaast, de zon voedt ons met vitamine D welke een aanvulling zijn voor een goede weerstand. HEt is lekker warm en het geeft een algeheel goed gevoel. Verder kun je mooie foto’s maken als de zon opkomt, schijnt, en ondergaat.

 2. De zon doet veel goed, maar vergeten nee hoor dat lukt echt niet.
  Ik lijk nu wel verkouden te worden, afwachten maar wat er komen gaat.
  Groetjes Irma

 3. Het virus is een onzichtbare vijand, de zon is de bron van het leven.

 4. Dat ga ik morgen maar eens proberen. Het wordt morgen een prachtige dag is me verteld.

  Love as Always
  Di mario

 5. Met de zonnig weer lijkt het allemaal wat dragelijker, hoewel dat vast niet voor iedereen opgaat, getuige het verhaal hierboven. Zo verdrietig.

 6. Tja het is meer ‘vergeten’, even verdwalen in mijn hobby. Een goede vriend en collega van mijn stiefvader heeft corona. Het is een kutvirus en hij hakt er keihard en genadeloos in. Voor iedereen en bij iedereen. Het wordt nooit meer zoals vroeger.

 7. Toevallig op
  bezoek hier
  is genieten

  Deze zes
  woorden zijn
  precies goed!

 8. Ik vind het echt heel fijn dat het zo’n mooi weer is. Maar vergeten lukt helaas niet. Hoorde net van mijn moeder dat één van de allerliefste mensen uit ons dorp het niet gaat redden. Hij ligt helemaal alleen in Leeuwarden. Zo ontzettend verdrietig …

 9. Het is nu heel anders buiten, vandaag een fietstochtje gemaakt en alles lijkt wel uitgestorven.
  Het is gewoon eng stil, je hoort weer vogels wel fijn om van het mooie weer te kunnen genieten. Hans

 10. ja zeker leuk dat programma van Floortje
  jij zei nog onbekend gebied en ik kijk en zit gelijk terug in m’n kwajongens jaren hihi
  had daar een pracht jeugd , eeuwig en altijd buiten , zodoende kwam ik ook in de veehouderij terecht en dat voor een gozer van de Haarlemmerdijk :)

 11. ja een leuk rondje , en ik hield me goed aan de regels hé :)
  nou door dat longemfizeem is mijn adem niet zo lang

 12. Ja, dat merk ik ook. Ik zou willen dat de zon het virus gewoon ook laat verdwijnen, maar ja…

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top