24 reacties

 1. ja was een leuk stukje wandelen hé , door de binnenlanden van Noord Holland
  nu vol geschiedenis , gelukkig zijn er wat van die palen bewaard gebleven zoals welke ik trof
  een grenspaal die bepaalde wie de noord of zuid zijde onderhield :)
  dat kapelletje is als minibieb uitgegroeid tot pleisterplaats voor wandelaars en fietsers , de hele geschiedenis van de streek hangt er aan de muur , echt een pareltje op de wandeling

 2. Ik heb volgende week nog een weekje congé aan de Belgische kust, dus ik wacht inmiddels iets minder stilletjes op de zomer :D Kom opppp haha.

 3. Ik heb vanaf juni niet 1 keer kunnen fietsen zonder regen, we hebben Willys vandaag weer buien kunnen rijden dat was meer dan een maand geleden! Het zou fijn zijn als het eens een week droog bleef.

 4. Ja hè nu hoeft de temperatuur voor mij niet omhoog maar die buien bahbah!

 5. Deze zomer vind ik eigenlijk helemaal niet zo verkeerd. Hier in Groningen schijnt vrij vaak de zon, het is een graad of 20 en veel regen valt er niet. Goed, die twee dagen vorige week dat het tien graden vroor laat ik even in het midden. Het is hier, zoals geloof ik menig weermens ook zegt, een heel normale Nederlandse zomer, en, okay, daarom wordt het hoog tijd weer eens naar Zuid-Europa af te reizen. :-)

Reacties zijn gesloten.