31 Reacties

 1. En ik kan nog even vooruit!

 2. Het begint hier langzaam weer te komen… Uitkijken naar het volgende boek.

 3. De eigen bieb is groot genoeg!! :)

 4. Donner is een gevaarlijke winkel!

 5. Bij je zes woorden sluit ik me volledig aan. Heel jammer dat de bieb dicht is maar gelukkig heb ik zelf een collectie waaruit ik kan putten. En wie weet bestel ik er een bij Donner. Boekhandels moeten ook blijven bestaan.

 6. Geen tv kijken en geen netflix, scheelt toch al gauw een uur per dag.

 7. Waar haal je de tijd vandaan, zoveel te lezen, bloggen, je fotografie. Ik wil ook wel meer lezen maar lukt me even niet.

 8. Was het vorige niet interessant dan? ;-)

 9. Heel herkenbaar!

 10. Ja dat, maar ook jammer dat het uit is.

 11. Ja mooi! En herkenbaar ook.

 12. Kan ik me bij jou wel voorstellen, ik heb er (nog) geen last van.

 13. Goed gevonden hoor, en dan de geur van zo’n nieuw boek hè?

 14. Oh ja, bij sommige schrijvers kan ik niet wachten tot het volgende deel uit is…

 15. Hier heb ik nog van alles om te lezen. Eens kijken waarmee te beginnen.

 16. Ja, en naar het moment dat de bibliotheken weer zonder beperkingen open mogen.

 17. Heel mooi gevonden :-)

 18. petergreyphotography

  Als kind in de bibliotheek vond ik het enorm frustrerend dat je niet meer dan 6 boeken per keer mocht meenemen, en niet vaker dan 2 keer per week. Maar dan, niets fijner dan met een stapel boeken thuiskomen, een volgorde van lezen te bepalen (eerst voor de 70ste keer De scheepsjongens van Bontekoe, of toch eerst Pippi Langkous, of nee, die Kameleon heb ik nog niet gelezen…) En dan lezen en terwijl ik las me al verheugen op de volgende (Kaptein Rob, of wacht, toch eerst die nieuwe Bommel!) Over hoe ik ontdekte dát ik kon lezen een volgende keer. :-)

 19. Ebook of echt boek?

 20. Ja dat is wel gelukt.

 21. Ja nou dat verlangen herken ik wel…

  Mooi gevonden-bedacht, dank je wel.

 22. Lezen is verslavend zegt men. Hans

 23. Zo blijf je wel lezen in ieder geval…

 24. Voor het uit is: nieuwe aanschaffen.

 25. Morgen maar weer wat online bestellen.

  Love As always
  Di mario

 26. knap dat je dit weer met zes woorden hebt kunnen omschrijven Liesbeth

 27. Je bent echt wel een boekenvreter :-)

 28. zeer passend bij jouw liefde voor lezen

 29. Een heel mooie en eentje die ik ook herken.

Reacties zijn gesloten.