Zes woorden verhaal – Lezen

31 thoughts on “Zes woorden verhaal – Lezen

  1. Bij je zes woorden sluit ik me volledig aan. Heel jammer dat de bieb dicht is maar gelukkig heb ik zelf een collectie waaruit ik kan putten. En wie weet bestel ik er een bij Donner. Boekhandels moeten ook blijven bestaan.

  2. Waar haal je de tijd vandaan, zoveel te lezen, bloggen, je fotografie. Ik wil ook wel meer lezen maar lukt me even niet.

  3. Oh ja, bij sommige schrijvers kan ik niet wachten tot het volgende deel uit is…

  4. Als kind in de bibliotheek vond ik het enorm frustrerend dat je niet meer dan 6 boeken per keer mocht meenemen, en niet vaker dan 2 keer per week. Maar dan, niets fijner dan met een stapel boeken thuiskomen, een volgorde van lezen te bepalen (eerst voor de 70ste keer De scheepsjongens van Bontekoe, of toch eerst Pippi Langkous, of nee, die Kameleon heb ik nog niet gelezen…) En dan lezen en terwijl ik las me al verheugen op de volgende (Kaptein Rob, of wacht, toch eerst die nieuwe Bommel!) Over hoe ik ontdekte dát ik kon lezen een volgende keer. :-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top