Zes woorden verhaal – Volwassen

29 thoughts on “Zes woorden verhaal – Volwassen

  1. Als kind willen we volwassen zijn. En als we volwassen zijn, verlangen we terug naar de kindertijd. Ik zal nog vaak aan je woorden denken. Een mooie foto ook!

  2. Mooi zeg. Het rood van het jasje knalt eruit. Wat de tekst betreft hangt mijn ”kind zijn” helemaal af van de mood waarin ik verkeer :)

  3. Als kind mocht ik het niet zijn, dus ja, dan nu maar.
    Een mieters advies, Lies!

  4. Ik heb een flinke tic van m’n opa’s en die waren duidelijk niet volwassen te noemen. Rond m’n 17de wilde ik niet volwassen worden aangezien alle ellende in de wereld door volwassenen was aangericht. Maar je kan volwassen ook lezen als uitgegroeid (volle wasdom) en dat is bij mij al 2/3de van m’n leven het geval.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top