Zes woorden verhaal – Vergeten

25 thoughts on “Zes woorden verhaal – Vergeten

 1. Ben zo druk dat ik al dagen niet mijn rondje heb gedaan, helemaal gemist. En die van mezelf wel opgeschreven maar niet online gezet.

 2. Namen noemen vind ik op zich niet echt nodig, maar wie daar behoefte aan heeft, ga je gang.

 3. Een indrukwekkende foto Liesbeth…

  van een militaire begraafplaats die ik niet kende

  de begraafplaats van WO I bevindt zich in Vladslo (Diksmuide)

  groeten

 4. Er zijn er zoveel. Te veel. En er is te veel kans dat we sommigen zouden vergeten. Wat ook helpt is over zo een kerkhof gaan en de namen lezen. Vooral de leeftijden zijn schrijnend.

 5. Ja absoluut……

  ik ken deze plek niet, weet dus ook niet wie er liggen maar wat ik wel weet, me ook meer en meer realiseer, is dat er veel meer slachtoffers onder (en nog steeds ook boven) de grond zijn wiens namen in de vergetelheid zijn geraakt… om nog maar te zwijgen van de aantallen die nog niet ‘thuis’ zijn gebracht en dat wellicht ook nooit zullen worden.

Comments are closed.

Back To Top