Grappigheden in ’t Wild 26

Grappigheden in ’t Wild 26

Zo zie je nergens iets en zo worden ze in je schoot geworpen in een ritje boodschappen doen. Hou ik van, van dat onverwachte en dus maakte ik foto’s en vond ik het alweer tijd voor Grappigheden in ’t Wild 26. Een hele maand eerder dan normaal en een kleine maand na de vorige. Gewoon omdat het kan en vooral omdat er toch nog iets grappigs over moet blijven in deze niet zo grappige tijd. Gelukkig geeft deze tijd ook inspiratie voor heel diverse eikels bijvoorbeeld.

Zo’n grote auto is ook zo moeilijk inparkeren.


Gefeliciteerd met zulke leuke ouders

Rotondekunst

34 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 26

  1. leuk gevonden, of ik kijk er over heen, maar zie dat hier eigenlijk nooit
    misschien het parkeren, maar zo gortig twee plaatsen bezeten heb ik nog niet eerder gezien

  2. Een Vriendenkring met humor. Daar zouden er meer van mogen wezen. Ik verdenk Trump ervan dat het virus tien jaar geleden al in z’n hoofd is ingeslagen…
    Parkeren in een SUVferd is ook moeilijk (-:

  3. We rijden er standaard langs als we boodschappen in België doen maar missen wel eens een week omdat we hem niet snappen. Met die laatste hete dagen had hij bijvoorbeeld: Sahara terrara. Dat laatste is blijkbaar een mild Vlaams scheldwoord.

  4. Die Vriendenkring Kon. Leopoldlaan , wat zijn ze dáár creatief én lollig, moet je gewoon even regelmatig langs rijden! Ik ben gek op jouw grappigheden in ’t wild.

  5. Geweldig zijn ze! Vooral die uitspraken van de Vriendenkring. Over die van Trump moest ik tot mijn schande eerst even nadenken, maar toen viel het kwartje. Goed gevonden : )

Comments are closed.

Dat mag niet.