Lekkage

Een kleine ladder

Lekkage

LekkageLeg je lekker met je vriend in bed, voel je opeens druppel op je kop. Geheel onverwacht kwam het niet, want ik had de vlek boven m’n bed op het plafond en ook halverwege m’n huisje al gezien en uiteraard doorgegeven. Maar ja dat was eergisteravond en toen lekte het nog niet. Huisbaas beloofde Klusjesman in te schakelen die zou komende week komen. Het zag er overigens niet naar uit dat het ging lekken binnen een dag. Foutje van mij, want na die eerste druppel volgden er heel wat meer.

Inmiddels heb ik m’n bed verplaatst, hangen en liggen er handdoeken en staat Doezels krabpaal gruwelijk in de weg. Daar valt op zich best even mee te leven tot ik net opeens een pets naast me hoorde vallen. Ik was eigenlijk heel fanatiek van plan de afwas te doen, die staat er nog want ook de vlek halverwege is beginnen lekken. Top dit, Huisbaas stuurde een stel bejaarde stumperts met een te korte trap. Die hebben mijn bescheiden dakkie zo goed als mogelijk watervrij gemaakt. Redelijk kansloze oplossing die hoop ik begin van de week wordt aangepakt door een dakdekker. Ik hoef namelijk niet nog meer druppels op m’n kop.

Zwijmelen op Zaterdag

19 thoughts on “Lekkage

 1. daar zo ik ook niet vrolijk van worden Liesbeth

  “droge” zondagavond gewenst

 2. Zo zeg!!! Daar word je niet vrolijk van kan ik me zo voorstellen!! Hoop echt dat er heel snel een goede dakdekker ingevlogen wordt.

 3. Jij kunt het nog uitbesteden, ik mag hier mijn eigen huisbaas spelen. Regen kun je nu in ieder geval niet gebruiken.

 4. Wil je je verhaal voortaan anders beginnen….in de reader stond alleen de eerste regel.. Ha..ha….

 5. hier regent het behoorlijk maar dan wel gelukkig buiten hahaha succes met de lekkage

 6. Oh jee dan maar duimen dat ze maandag komen anders zit je de rest van de week van de drup in de regen.
  Groetje

 7. Ja als het begint te lekken stopt het soms niet meer.Heb het ook al meegermaakt.Alleen heb ik veel meer plaats om alles op zij te zetten.Hoop dat het vlug opgelostis want er komt tegen dinsdag regen.

 8. je weet zelfs in alle nare omstandigheden het mooi onder woorden te brengen
  ik hoop dat de verhuurder het snel en GOED oplost

 9. O jasses. Ik hoop wel dat het allemaal in orde komt voor de buien van de komende week. Toepasselijk nummer. Hou het droog.

Comments are closed.

Back To Top