Kat Moortje
Dieren

De poesjes van Frans

Nee dit is niet één of ander schunnig trio achtige blogpost. Teleurgesteld? Jammer voor je, het gaat over echte poesjes compleet met staartjes en eigenwijze streken want deze blogpost gaat over Frans zijn harem.
Eén van de harde eisen om met mij te mogen daten is toch wel een minimale liefde voor katten. Gelukkig heb ik daar niet over hoeven twijfelen bij Frans, behalve dat mijn mopperkater inmiddels aardig op hem gesteld is en dus ook moppert als ‘ie weggaat, heeft Frans zelf 4 vrouwen die mij accepteren als nummer 5. Ze weten me inmiddels ook al zo te paaien dat ik lekkere dingen voor ze koop. De harem bestaat uit Maria en Marion, twee zusjes en meteen de grootste knuffelkonten van de groep. Daarnaast hebben we schuwere Kitty de Jager met haar strepenvacht en bange Moortje. De laatste heeft er plezier in de andere aan te vallen en is dan ook de grootste van het stel. Ze zou goed bij mijn kater passen qua uiterlijk, ik zou niet kunnen onderscheiden welke pluk zwart haar van wie is. Het grootste verschil tussen de dames en Doezel is toch wel dat de 4 dames hun neus niet optrekken voor een bakje met vlees. Want dat Doezel schaamteloos verwend wordt das bekend. De poesjes van Frans komen niets te kort, ze hebben allemaal hun eigen doos en dekentje en zijn net zo gek op Frans als Doezel en ik.

16 reacties