De poesjes van Frans

Kat Moortje

De poesjes van Frans

Nee dit is niet één of ander schunnig trio achtige blogpost. Teleurgesteld? Jammer voor je, het gaat over echte poesjes compleet met staartjes en eigenwijze streken want deze blogpost gaat over Frans zijn harem.
Eén van de harde eisen om met mij te mogen daten is toch wel een minimale liefde voor katten. Gelukkig heb ik daar niet over hoeven twijfelen bij Frans, behalve dat mijn mopperkater inmiddels aardig op hem gesteld is en dus ook moppert als ‘ie weggaat, heeft Frans zelf 4 vrouwen die mij accepteren als nummer 5. Ze weten me inmiddels ook al zo te paaien dat ik lekkere dingen voor ze koop. De harem bestaat uit Maria en Marion, twee zusjes en meteen de grootste knuffelkonten van de groep. Daarnaast hebben we schuwere Kitty de Jager met haar strepenvacht en bange Moortje. De laatste heeft er plezier in de andere aan te vallen en is dan ook de grootste van het stel. Ze zou goed bij mijn kater passen qua uiterlijk, ik zou niet kunnen onderscheiden welke pluk zwart haar van wie is. Het grootste verschil tussen de dames en Doezel is toch wel dat de 4 dames hun neus niet optrekken voor een bakje met vlees. Want dat Doezel schaamteloos verwend wordt das bekend. De poesjes van Frans komen niets te kort, ze hebben allemaal hun eigen doos en dekentje en zijn net zo gek op Frans als Doezel en ik.

16 thoughts on “De poesjes van Frans

 1. En nu zijn het er 5 want mijn Doezel woont hier ook! Stond niet in de planning hoor maar iemand wilde ze loslaten terwijl ze nog te jong waren. Twee ervan, die veelkleurige heeft hij nog met de fles grootgebracht.

 2. Ik kreeg ooit een magneetje van jongste met daarop de tekst: thuis is waar je poes is. Ze begreep niet waarom we daar zo om moesten lachen, maar het is in ieder geval hartstikke waar.

 3. ja de lente zit in de lucht , wat voor vogels dit is weet ik nog niet
  vandaag trof ik een Ooievaar , die zijn beter herkenbaar
  fijne avond groet

 4. wat een opening :)
  het is mooi dat alle poesen goed met elkaar kunnen , en met wederzijdse baasjes
  en zelfs met de enige kater in het nieuwe huishouden , 2 katers dus
  ja dat bewijst maar weer eens dat je het moet treffen

 5. Dogs suck. Ook voor mij geldt: wie niet van katten houdt maakt geen kans. Maar dan ook geen enkele.

 6. Met poezen heb ik weer niets. Maar zo vinden velen het raar dat ik een vogelspin heb.

  Ja, ondanks verschillen moet er in een relatie ook overeenkomsten zijn.

  Vriendelijke groet,

Comments are closed.

Back To Top