Doezels week in kerstsfeer

Portret van m'n kater

Doezels week in kerstsfeer

Doezels week in foto’s
Och mensen wat is het alweer lang geleden dat ik me met foto’s tot jullie mocht richten.
Goedendag dames en heren hier is uw gastheer Prins Doezel, hoe maakt u het allen? Sinds de laatste keer dat ik hier eens aan het woord kwam is mijn paleisje aardig verbouwd. Kasten verplaatst een groter bed etcetera mijn personeel heeft u er uitvoerig over lastig gevallen, net zoals die kerstboom. Das gewoon een stuk hout met lichtjes hoor ben er maar even voor gaan zitten dan lijkt het nog ergens naar.

Kater Doezel op zijn toren voor de kerstboomOverigens steel ik de show met deze foto op de website van René Smurf en zijn Kerstbomenfotoboekbos.

Doezel op bed Ja hij is wel aardig en lief enzo, maar hij leg wel op mijn plek! En Liesbeth keurt het allemaal goed, ze zegt dat het bed groot genoeg is voor al haar mannen!
Alsof ze er meer dan mij heeft!

Doezel op het traprekjeUhm kan iemand me een lift naar m’n torentje geven?
Het was hier net allemaal verbouwd en ik wist de weg nog niet.

Prins Doezel ligt op 2 matrassenJa dat lag prinselijk hoor, die 2 matrassen. Ik moet het inmiddels weer met één matras doen, heb tegenwoordig een zalig plekje op een dekentje bij de verwarming. Als m’n personeelsleden er niet op liggen te donderjagen. M’n torentje staat op de 1e rang met dat nieuwe bed en dat is op zich prima mits Liesbeth alleen in ligt. Moet ik u meer vertellen of vult u de rest zelf even in? Ja ik spendeer mijn zeldzame tijd steeds vaker op het wc-kleedje in de badkamer.

Dames en heren ik wens u poezelige kerst en een doodstille oudejaarsavond en mocht u het toch te bont willen maken, bedenkt u zich dan dat ik toch de leukste kater ben om te hebben!

 

11 thoughts on “Doezels week in kerstsfeer

 1. Geachte Prins Doezel, wat mooi om u als belendende kater langs de digitale snelweg te mogen ontmoeten. Ook ik heb het zwaar te verduren: er is zoveel veranderd dat ik het zelf niet meer bij kan houden, laat staan de baas. Wij heren (de baas en ik) begrijpen ook wel van elkaar dat het best ingewikkeld is. De baas raakte de weg naar de WC kwijt en ik heb tegen de theepot gepist. Dat vond het vrouwtje niet aardig van mij. Maar ook voor mij als kater zijn er grenzen van wat ik aan kan.

 2. Ach Doezel was ff gevlucht tijdens de verbouwing en zodra we klaar waren lag hij op zijn toren. En nu ligt ie de hele dag op bed te slapen.

 3. Ach Doezel láát ze maar even, Dat donderjaren op jouw kleedje….mannelijk personeel kun je nou eenmaal niet vergelijken met katers. Zodra een kater personeel krijgt is het eerste dat er gebeurt dat ze een “jeweetwelkater” van m’ laten maken bij de dierendokter. Bij mensenmannen doen ze dat meestal niet en tja…. dán pikken ze je dekentje in.

 4. Nou, dat personeel is dus verdubbeld, maar ik heb zo’n vermoeden dat de service er niet beter op word hahahaha.
  Tja, joh, dat is nu eenmaal het lot van viervoeters ………..
  Ik wens jou en je personeel ook hele fijne kerstdagen, en ik ga duimen voor jou dat het rustig en stil blijft met oud en nieuw, maar ik zou me maar voorbereiden op het ergste……

 5. Wat een heerlijk koppie heeft Doezel toch… Ik mis mijn Storm… Hij is gaan logeren bij familie voor vier dagen…

 6. wat een gedonder hé Doezel , al die veranderingen in huis
  maar jij hebt je er goed door geslagen en staat er mooi op
  fijne dagen en een gezond 2017
  natuurlijk ook voor het personeel

 7. Beste Doezel,
  dank voor dit teken van leven!
  Zelf ben ik niet zo van de veranderingen.
  Maar jij slaat je er goed doorheen.

  Fijne dagen toegewenst voor jou en je pesoneel.

  Vrolijke groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top