Waarom de poes naar de Lidl ging
Katten

Waarom de poes naar de Lidl ging

We maakte een heerlijke ritje, moesten in de buurt zijn voor wat foto’s en besloten aansluitend meteen naar de Lidl te gaan. Het dichtstbijzijnd filiaal was in Grave en omdat we die inmiddels wel wisten te vinden reden we er meteen naartoe. Na een minuut of 10 parkeerde we en zodra ik uitstapte zag ik haar al zitten. Een prachtige kat en terwijl ik haar liefdevol toesprak kwam een vrouw naar me toe. ‘Ze zit hier elke dag’. ‘De eigenaar is er niet zo blij mee maar kan haar ook niet echt tegenhouden’. Het bandje gaf duidelijk aan dat ze een eigenaar had en toch was ze liever hier. Het zijn eigenwijze dieren kan ik uit ervaring zeggen. En dit was wel een heel bijzonder versie want behalve dat ze voor de deur zat, liet ze twee eenden toe op een paar meter afstand. Alsof die dieren onderling afgesproken hebben elkaar met rust te laten.

We deden boodschappen, haalde wat we nodig hadden en wat lekkers voor de kat en de eenden. Vooral de poes was aanhankelijk en dat veranderde niet toen ik haar een stickie en wat snoepjes gaf. Ze liet zich gewillig fotograferen en aaien en opeens bedacht ik me; Wat een slimmerd dat is waarom de poes naar de Lidl ging.

Kat Lidl Grave

25 reacties