Fotoserie: Tussen Cuijk en Mook

Met uitzicht op Mook

Fotoserie: Tussen Cuijk en Mook

We komen er graag, daar zo tussen Cuijk en Mook, het is een bijzonder gebied. Tussen en aan het water gelegen en dan ook nog aan de voet van een glooiing, Het is er kouder, natter en de poort naar een prachtig bosrijk gebied. Al vaker zag ik hoe mooi het er was en deze keer stonden we even stil en genoten ervan. Achter ons gehuchten als Heikant, Katerbos en Middelaar. Nog geen 1000 inwoners, geen supermarkt, maar wel een schooltje en café. Door grondwinning ontstond de Mookerplas en werd dit bijzondere stukje Limburg, tussen Cuijk en Mook, een schiereiland.

21 thoughts on “Fotoserie: Tussen Cuijk en Mook

  1. Een voor mij nog onbekend stukje Limburg. Moet ik gauw eens verandering in brengen!

  2. Ik herinner me er wei iéts van van die keer dat ik de vierdaagse liep, maar al die plaatsjes daar in de buurt lopen nu een beetje in elkaar over . Het was gewoon te kort die vier dagen.

  3. Ik stel niets uit, maar er zijn dingen waar ik nu geen tijd voor heb en dan wel…

  4. Grappig, ik heb daar een berg familie van mijn moeders kant wonen. Het is er inderdaad prachtig, maar ik vind Zeeland nog steeds het allermooist.

  5. Ik hoop daar nog veel van te unnen genieten na mijn pensioen… Nog twee jaar, en die zijn zo om.

  6. Mooie foto’s!

    Cuijk en Mook liggen erg dicht bij elkaar. Dus even doorfietsen via Groesbeek naar Berg en Dal en je hebt een totaal ander landschap.

Comments are closed.

Back To Top