Thuis

Telefoonhouder

Alweer maanden geleden kocht ik bij IKEA een telefoonhouder. Uit zo’n grijpmandje, totale opwelling uiteraard maar spijt heb ik er niet van gehad. Want tussen alle zooi op mijn bureau (die foto is echt een utopie) zag ik m’n telefoon meestal niet, dus een goede standaard was welkom en toch irriteerde dat ding me.

Kleur
TelefoonhouderHet stond al een tijdje op de planning, ik zou dat blankhouten dingetje wel eens even verven. Want hoe mooi het ook bij de rest van het huis past, de slaapkamer is rood met wit en dus moest ik aan de gang met mijn handige en creatieve gen. En daar schort het bij mij aan. Ik had vroeger al een hekel aan schilderen, krijg je vieze vingers van. Zeker op mijn manier. En dus schoof ik het voor me uit.

Spuitbus
Tot ik het echt zat was, dat vloekende ding op mijn bureau. En dus vroeg ik Frans om schuurpapier en haalde voorzichtig de doorzichtige laag van het hout. En terwijl ik Frans weer lastig viel om schilderstape (mannenschuur raak ik de weg in kwijt) om het vilt in de gleuf af te dekken zag ik het al aankomen. Frans had namelijk alleen een spuitbus verf en hij zou het zelf wel even doen. Ik kon op mijn kop gaan staan, had ie vermakelijk gevonden hoor en ondertussen gewoon verder geprutst met mijn telefoonhouder. Ik mocht de plank vasthouden terwijl het droogde. Jottem.

Tot zover mijn creatieve uitspattingen. Mocht je nou denken ik wil ook zo’n fancy telefoon/tablethouder, ze liggen in een grabbelbak bij IKEA en hij heet Bergenes. En mocht de kleur je ook niet aanstaan, zo’n handig vriendje zoek je er zelf maar bij.