Telefoonhouder

Telefoonhouder

Alweer maanden geleden kocht ik bij IKEA een telefoonhouder. Uit zo’n grijpmandje, totale opwelling uiteraard maar spijt heb ik er niet van gehad. Want tussen alle zooi op mijn bureau (die foto is echt een utopie) zag ik m’n telefoon meestal niet, dus een goede standaard was welkom en toch irriteerde dat ding me.

Kleur
TelefoonhouderHet stond al een tijdje op de planning, ik zou dat blankhouten dingetje wel eens even verven. Want hoe mooi het ook bij de rest van het huis past, de slaapkamer is rood met wit en dus moest ik aan de gang met mijn handige en creatieve gen. En daar schort het bij mij aan. Ik had vroeger al een hekel aan schilderen, krijg je vieze vingers van. Zeker op mijn manier. En dus schoof ik het voor me uit.

Spuitbus
Tot ik het echt zat was, dat vloekende ding op mijn bureau. En dus vroeg ik Frans om schuurpapier en haalde voorzichtig de doorzichtige laag van het hout. En terwijl ik Frans weer lastig viel om schilderstape (mannenschuur raak ik de weg in kwijt) om het vilt in de gleuf af te dekken zag ik het al aankomen. Frans had namelijk alleen een spuitbus verf en hij zou het zelf wel even doen. Ik kon op mijn kop gaan staan, had ie vermakelijk gevonden hoor en ondertussen gewoon verder geprutst met mijn telefoonhouder. Ik mocht de plank vasthouden terwijl het droogde. Jottem.

Tot zover mijn creatieve uitspattingen. Mocht je nou denken ik wil ook zo’n fancy telefoon/tablethouder, ze liggen in een grabbelbak bij IKEA en hij heet Bergenes. En mocht de kleur je ook niet aanstaan, zo’n handig vriendje zoek je er zelf maar bij.

21 reacties

 1. Herkenning!
  Zeker dat geklooi met verf.
  Je moet mij eens bezig zien met secondenlijm ?
  Dat is echt mijn ding!

 2. Dat heb je perfect geverfd’-) Ik heb ze zien liggen want ik was er kort geleden, maar ik heb er geen behoefte aan dus heb ze laten liggen.

 3. Ik heb hem laatst in mijn handen gehad. Door het hoesje om mijn telefoon past dat stomme ding niet. En om nu weer een platter hoesje te kopen voor deze telefoon die op haar laatste benen loopt… Nah.
  Maar zodra ik een nieuwe telefoon heb, komt er ook een standaard. Denk ik.

 4. Leuk zo’n telefoonhouder. Dat zou ik ook kunnen gebruiken. Dan weet ik tenminste waar ik die gelaten heb.

 5. Ik vind het wel een mooi dingetje, maar ik maak hem wel zelf. Lastig is dat je hem niet in de houder kunt opladen.

 6. Mijn telefoon zit in een hoesje in boekvorm, met wat pasjes, wat papiergeld en zo. Dus die past nooit in zo’n houder. Dat creatieve gen heb ik ook niet. Toevallig heb ik laatst een prikbord op de kop getikt. Maar kurk en hout. Dus.. een spuitbus bij de ACtion gekocht om de houten lijst te kleuren, ook rood, en die staat nu te wachten tot ik hem ga gebruiken… Leuk hè.. ?

 7. Rood is mooi! En zo’n dingetje maak ik zelf wel. Ik heb er nu een van oud pvc maar dit ziet er leuker uit.

 8. nee ook ik heb dat niet nodig :)
  maar het ziet er als een praktisch ding uit
  jammer dat ze niet in meer kleuren geleverd worden , toch

 9. Rood is bij mij in huis ook de favoriete kleur, dus ik werd bij je eerste foto gelijk enthousiast. Maar ja, mijn verfkunsten zijn ongeveer gelijk aan die van jou, dus dikke pech voor mij;). Hij is wel heel gaaf geworden!

 10. praktisch moet het zijn..met reuma vingers verdwijnen er soms letters omdat ik ze aanklik maar niet hard genoeg sory

 11. Kijk, dat is nou het probleem! Ons lekker maken met zo’n kekke rode telefoonhouder en dan niet je vriendje ook even uitlenen… :-)

Reacties zijn gesloten.