Nieuwe blogplek

Nieuwe blogplek

Nieuwe blogplek

Een voor mij nogal drukke periode nadert en wat meestal samenvalt met zo’n periode is dat ik structureel te weinig tijd heb. Of teveel tijd besteed aan dingen die ik beter niet kan doen. Domme programma’s op tv kijken bijvoorbeeld, zinloos door m’n Instagram scrollen omdat alweer vergeten was wat ik met mijn telefoon ging doen, oude taarten afsnijden op de fiets. Alhoewel dat laatste was wel aardig, zal zij niet gevonden hebben trouwens. En weer on-topic ik heb een alweer nieuwe blogplek voor als ik even niet wil thuisbloggen.

Streepjescode
Dat plekkie wat ik hiervoor had was leuk hoor, tot ik de laatste keer met mijn nieuwe fiets stond en die toch niet uit mijn zicht in een rek wilde zetten. Ik besloot hem in de gratis beveiligde fietsenstalling te zetten. Daar zochten ze tevergeefs naar wat bleek een streepjescode, die ambtenaar (dat is het!) zei niks maar zocht met een apparaat in zijn handen. Ik kom nog uit de tijd dat je gewoon een briefje kreeg en mijn fiets ook. Tot daar was ik pas een beetje geïrriteerd, diep zuchtend pakte hij een bonnetje en niette die vast. Kreeg nog een verwijt naar mijn hoofd en kon doorlopen. Terwijl ik mijn plek in de bieb zocht dacht ik opeens mijn fiets hoeft geen code, want die gegevens gaan je geen donder aan.

Beveiligd
Toen ik terug kwam stond mijn fiets klem geparkeerd, dat kan maar verderop was nog meer dan genoeg plek. Ik prutste mijn fiets eruit en toen ik naar buiten liep werd er niet opgelet op mijn bonnetje. Tot zover dat beveiligd want blijkbaar scannen ze geen fietsen als ze naar buiten gaan ermee. En dus zou je ook zomaar naar binnen kunnen lopen en een fiets kunnen stelen. Ze letten toch niet op.

Buitenbloggen
Dus nu zit ik niet meer in de bibliotheek van Helmond, maar ergens tussen Nuenen en Son of Breugel op een bankje met tafeltje. Voor me een heerlijk groen uitzicht en achter me een grote boom die de zon tegenhoudt. Zolang het droog blijft is dit mijn nieuwe blogplek, ik kan het slechter treffen geloof ik hè.

29 thoughts on “Nieuwe blogplek

 1. Bloggen doe ik altijd in mijn eigen werkkamer/bieb/museum. Dat inspireert. De verhalen die ik onderweg opdoe als inspiratie zet ik vaak vast in de iPhone. Dat werkt prima…

 2. Buiten blog ik , logisch want mijn lappie gaat nooit mee naar buiten, en op de telefoon is me veel te klein.
  Maar voor jou is het een mooie combi van lekker buiten zijn en je “je ding doen”.

 3. Deventer is een prachtige stad om rond te wandelen
  en de omgeving is mooi om te fietsen ja , paardrijden kan natuurlijk ook :)
  ik ben morgen in Zutphen en dat is ook zo’n prachtige stad

 4. Misschien moet ik ook maar eens buiten, of in de bieb, gaan bloggen en studeren. Hoewel, dan zit ik dadelijk helemaal wat blond voor mij uit te staren..

 5. Klinkt als een prima plekje. Als ik niet thuis wil werken zoek ik vaak een cafeetje (met stopcontacten) op, om een lekkere cappucino te drinken terwijl ik wat werk verzet.

 6. hihihi op die manier dus , ja ik schreeuw hen ook vaak van kruispunten af , staan ze op enorme kaarten bij een anwb paal of paddestoel te kijken waar ze zijn hihi

 7. Prima nieuwe blogplek, zou ik zeggen. Je brengt me overigens wel op ideeën met dat afsnijden van oude taarten. Ik geloof dat ik zo maar eens op de fiets stap;).

 8. Ha, dat buiten op een bankje heb ik ook eens gehad op een camping, alleen daar op de heuvel was bereik.

 9. Kijk dat is nu een echt logbankje. :)
  Het loopt niet altijd zoals je wilt, daarom zijn nutteloze dingen toch waardevol. Hans

 10. Jij ouwehoert vast niet zo luidruchtig terwijl je het hele fietspad belemmert met een mokkel naast je zo hard dat je het verkeer achter je niet hoort.

 11. mooi plekje Liesbeth
  ik stal al jaren hier en krijg netjes een bonnetje , en afrekenen 1,25 euro , was altijd 1,30 euro , helemaal top
  maar ouwe taarten afsnijden is niet netjes hoor , je zou het mij ook niet moeten proberen hihi

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top