Nieuwe laptop

Close up van een toetsenbord met windows icoon als illustratie bij ene fotoblog met gedicht over een laptop.

Nieuwe laptop

Met een wat twijfelachtig gebaar
sluit ik je, doe je ogen toe
het voelt wel even naar
maar je was het werken moe

Met onvaste hand
til ik je van je plaats
je werk nu ondermaats
want je geheugen is gestrand

Na vele lange jaren
liet je me naar een zwarte scherm staren
heb je nu de strijd verloren
lieverd ik zal je niet meer storen

Dag lieve Compac Presario
dag stoere 700
laptop zal je niet vergeten
en nou opgedonderd.

Op dit moment zit ik dus alweer uren aan een ‘ordinaire, vaak zedeloze vrouw te friemelen’ om haar naar mijn zin te krijgen. Gaat beter dan ik gewend ben. Voordeel van deze is toch dat als ik haar beu ben ik gewoon de klep dicht kan doen. In het midden zit een beetje raar dingetje heb er heel fanatiek aangezeten maar vind het maar een onhandig knoppie, heb het uitgezet en mijn eigen muis aangesloten. Leuke is wel dat ik bij deze nieuwe tweedehands laptop mag vingeren mijn vinger kan gebrui… Weet je dat, als ik het aan de praat krijg, er een vingerscanner op zit waarmee ik in kan loggen? Vooralsnog voelt het allemaal wel lekker aan, nu alle programma’s en bestanden er nog op dan weten we of deze dame hier haar merknaam aandoet of gewoon een superlaptop is.

6 thoughts on “Nieuwe laptop

  1. ja er ontstond alweer een kleine ramp maar gelukkig stond de oplossing onder mijn accu (mn broer zei het hoor het is niet dat ik random onder mn accu zoek naar oplossingen ofzo)

  2. ja dat touchpad oke, maar dat gekke pieletje vage shit ik werk al jaren met een logitech muis fantastisch ding want ook een gewone muis moet ik niet wil Doezel hem telkens;)

  3. ja enorm maar het heeft voordelen, bluetooth bijvoorbeeld, wat een luxe

  4. Hahahaha…het is even freubelen en friemelen, voor alles werkt zoal jij dat wilt. Ik heb een gruwelijke hekel aan dat “touchpad” en heb er ook een klikklak muis op aangesloten.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top