Liesbeth over de zomer

Liesbeth over de zomer

Liesbeth over de zomer

Hallo ik ben Liesbeth inclusief een permanente zweetlip

Hoezo is het ijs op

Bloedheet en als het dat niet is, vies benauwd

Mug

Zou het opvallen als ik zelf even onder dat straatkraantje duik?

Vlieg

Zo’n airco ziet er toch best interessant uit…350 euro weet je wat ik smelt wel gewoon.

Wespennest

Even de was ophangen en dan koud douchen voor het weer kotsen is vanavond.

Ondertussen in de tuin, ja slap plantje zo voel ik me ook.

Of ik met 31 graden en zonnekracht 8 zin heb om foto’s te komen maken want dat is mijn hobby. Wat denk je zelf?

Meer vliegend geteisem kweenie wat je bent maar ik mep dan weet je het vast.

Hoor ik nou een drone..? Horzèèèl!!! Zie je wel dat ik snel kan zijn.

Ik weet dat het warm is maar kan je al dat extra vlees bedekken? Daar krijgen volwassenen èn kinderen nachtmerries van.

19 thoughts on “Liesbeth over de zomer

 1. Tijdens de hittedagen zit ik liever binnen dan buiten. En buiten dan maar op de fiets, dan is er nog iets van afkoeling. Of in de auto met de airco aan….Overigens moet ik nu op jouw blog bij de reacties constant alle gegevens invullen. Was ooit zo…

 2. oooh hoe leuk is dit geschreven! Dat van die insecten is echt zo herkenbaar…lol. Voeg er bij mij ook nog maar KERMISHERRIEEEEE!!! aan toe en dan is het lijstje voor mij ook wel compleet.

 3. Vooral die laatste vind ik herkenbaar… Je mag dat eigenlijk niet zeggen, maar sommige mensen laten best veel van zichzelf zien. Dan mis ik het decorum van vroeger, toen je zelfs zonder hoed al te bloot over straat ging ; )

 4. Afgelopen dagen was het mij ook te warm.
  Maar vandaag is dan wel weer het andere uiterste.
  Maar veel last heb ik er ook weer niet van.

 5. Warm, maar het is om te doen. Luiken en ramen overdag dicht, ’s nachts alles open, ook de voordeur. Dikke muren van 80 cm, dat scheel ook.

 6. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zie bijna geen beestjes, maar ik kom ook weinig in de tuin, dat helpt. Ik zorg wél dat de waterbak voor de vogels iedere dag gevuld wordt, de vogeltjes krijgen de kraan zelf niet open, sukkels hé!
  Ik heb een piepklein beetje medelijden met je, kan ik me permitteren want ik heb er eigenlijk niet heel veel last van.

 7. Hahaha, heel herkenbaar. Ook die laatste.

  En hoe fijn airco’s ook zijn, ik vind eigenlijk dat we dat niet meer kunnen maken. Net als terrasverwarming in de winter.

 8. Och, maar een airco is zo fijn! We hebben inmiddels een vaste airco op de slaapkamer. I-de-aal! Nou moet ik er wel bij zeggen dat wij een nieuwbouwhuis hebben, dus rete goed geïsoleerd. Hartstikke fijn, voor in de winter ja…

 9. Ik kreeg bijna medelijden, maar toen moest ik heel hard lachen om die laatste. Helemaal waar! Ja, het is warm, maar iets meer dan op het strand mag je in de supermarkt wel aan hoor. Hartelijk dank.

 10. Die laatste is echt waar, kleedt je naar het lichaam wat je hebt, niet naar het lichaam wat je denkt te hebben.

  Love As Always
  Dimario

 11. Ik kan ook niet tegen de warmte .Ik kom dus niet buiten en heb de airco aan. Geeft zalig gevoel. Airco is nu meer dan zijn geld waard.

Comments are closed.

Back To Top