Het jaar 2022 voor mijn blog

Het jaar 2022 voor mijn blog

Het jaar 2022 voor mijn blog

Voor mijn blog was 2022 een bewogen jaar, voor het eerst in lange tijd was ik dermate klaar met bloggen dat de cursor boven de knop heeft gehangen om het allemaal op te doeken. Maar ik ben er nog en daarom schrijf ik aan de hand van wat vragen over het jaar 2022 voor mijn blog en deel de bijzonderheden en anekdotes.
Was 2022 een slecht blogjaar?
Kijk ik naar de voorgaande jaren, ja dan is dit geen geweldig blogjaar geweest. Puur gebaseerd op cijfers was 2022 een kakjaar maar hé ik ben er nog dat is winst. qua gevoel ben ik er op vooruit gegaan. Ik geniet meer van het bloggen nu ik om de twee dagen een blogpost publiceer. Ik heb het zelf allemaal uit de hand laten lopen en let erop dat dat nu niet weer gebeurd.
Best gelezen artikel van 2022?
De leukste feiten over koeien, er zijn vast meer mensen die koeien leuk vinden.
Op stap met de Blogqueen, er zijn zekerweten meer mensen die Rietepietz leuk vinden.
De kat van de minibieb, volgens mij heeft Doezel die blog heel vaak bekeken.Koe blogger
Slechtst gelezen?
Ik schreef een lange blog over het leven van George Dry, de persoon achter het oorlogsgraf wat ik adopteerde, werd niet echt lekker werd gelezen helaas.
Ook de blogs waarin ik mijn nieuw gevonden muziek deel blijven vaak wat achter in aandacht.
Achterlijke zoektermen:
Banaan eten ’s morgens -> Al de onzin dat dat ongezond is, als je kramp hebt heb je magnesium nodig en dat zit in bananen.
lidl badhoevedorp kattensnoepjes -> Laat ik het je makkelijk maken ze adverteren met grootverpakkingen maar hebben het nooit!
Toiletgebouw Openluchtmuseum -> Als je op mijn blog gaat zoeken naar een plee dan heb je echt hoge nood
Minibieb Valkenswaard -> Schrijf ik die blogposts over minibiebs toch niet voor niets.
Tafel aanzetten -> O hou op met me hè, of je de tafel nou aan zet of dekt het is beide achterlijk Nederlands en niet op mijn blog te vinden.
Favoriete blogposts:
Mudak!
De koe blogger
En beide blogs over de Meesjes.
Meeste unieke reacties op 1 blogposts:
35 zonder antwoorden van mij.
Drukstbezochte dag:
Op 11 april waren om een voor mij onbekende reden 526 mensen tegelijk op mijn blog.
Mijn twee grootste stalkers:
Rietepietz en Naomi.
Nieuw dit jaar:
Dat ik minder ben gaan bloggen is wel een echt nieuw ding.
Net zoals de vragende theezakjes
Dat een foto dit jaar een cover en een tentoonstelling haalde is ook nieuw.

26 thoughts on “Het jaar 2022 voor mijn blog

 1. Fijn dat je besloten hebt om te blijven. Ik kom hier niet iedere dag maar wel geregeld bij/mee lezen.
  Juist de verhalen achter George Dry vind ik reuze interessant. Toch ook grappig om te zien hoe iedereen zo zijn interesses heeft bij verschillende bloggers.

 2. Zo leuk om te lezen dit! Ik ben blij dat je blijft bloggen. Ik lees hier graag! En ik ben blij dat je niet teveel blogt want anders kan ik je niet bij houden.

 3. Lees je zo af en toe want je schrijft en deelt ook mooie posten. Dat wilde ik je even laten weten en ja de koeien heb ik ook gelezen want dat zijn ook mijn lievelings dieren. Bloggen is voor mij ook slechts een hobby en schrijf waneer ik zin hebt. Wens je mooi blogjaar toe. Groetjes, Tine

 4. Nee, maar dat vermoeden had ik al toen ik dat kindje op de foto zag. Als publiek stemt winnen kinderen.

 5. Ik vind het alleszins leuk dat je er nog bent! De theezakjes vind ik ook echt goed gevonden :) Oh en ik ben nog wat blogs aan het inhalen, nog proficiat met het feit dat dat museumpark je foto exposeerde! Supercool :D Ben nu wel benieuwd, heb je gewonnen??

 6. Ja natuurlijk ben ik blij dat je er nog bent, als “gerenommeerde stalker” heb ik je gewoon nodig. Hoewel ik álles lees wat je schrijft , en van je foto’s geniet is het toch altijd de stille hoop dat prins Doezel even de site veroverd heeft die me hier brengt, dan neem ik jou wel op de koop toe. ;-)

 7. Ik ben blij dat je er nog bent. Wat suf dat dat bericht over George Dry achterblijft. je zou juist denken dat zoiets juist veel lezers trekt.

 8. Ik laat me nooit door cijfers beïnvloeden. Op tijden dat ik niet blog is het verkeer soms hoger dan dat ik dagelijks post. Ik weet dat vanwege de app die dat meldt, anders zou ik het echt niet weten.
  Ik denk dat pauzes kunnen helpen om inspiratie terug te vinden, of gewoon even een vakantie. VAn je werk neem je tenslotte ook vrij.

 9. Fijn dat je een schema hebt gevonden waar je blij mee bent, dan blijven wij het ook.
  Ik kijk bij elke nieuwe post die je plaatst, ik reageer niet altijd. Op bijvoorbeeld de minibiebs weet ik niet meer wat ik daarop moet zeggen. Meerdere bloggers schrijven over dat onderwerp.
  Je blog is interessant genoeg om te volgen.

 10. Bijna 12 jaar lang iedere dag één, ik zou eens moeten minderen denk ik soms. Soms hè, want op de een of andere maniet ga ik gewoon door. Veel plezier met bloggen in 2023.

 11. Jaren geleden doekte ik een hele reeks schaduwblogs op. Het werd me te veel. Moet geen werken worden en er is ook nog Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram om te vullen…:) Met drie blogs per week ben ik tevreden. Dat werkt lekker vooruit vaak als ik inspiratie heb. Met de blogqueen ben ik na lange voorbereiding ook aan de wandel geweest en dat was echt leuk. Met andere bloggers heb ik contact via de andere social-media. De oerwereldbewoners van het bloggen zijn daar vaak nog actief. Wat ik wel doe is de vast reageerders terugbezoeken zoals dat gebruikelijk was en is. Maar nogmaals, moet geen werken worden….

 12. Zoals hierboven meerdere malen is gezegd: bloggen doe je voor je plezier. En als je de frequentie gevonden hebt die bij je huidige bloggestelheid past is dat helemaal goed. Ik beleef in elk geval pret aan je berichten, ook als ze serieus van aard en toon zijn.

 13. Gewoon doorgaan op het tempo dat je ligt. Soms is dat wat meer, soms wat minder.
  De Koe Blogger vond ik ook zo leuk!

 14. Je moet het voor jezelf leuk houden. Ik blog al jaren 1x per 3 dagen. Het daar ruim voldoende materiaal voor. Vaak zoek ik dingen na voordat ik er iets over tik. Als ik minder tijd heb, dan maak ik een flutbericht rond een foto. En dan valt me iets op en dan ben ik toch weer aan het zoeken.

  Toch raak ik de meeste tijd kwijt aan het lezen van andere blogs en de reacties daaronder.

 15. Joehoe, ik ben één van je grootste stalkers. Ik ben blij dat je door bent gegaan met bloggen.
  En een tafel aanzetten? Ik had daar echt nog nooit van gehoord. Een apparaat kun je aanzetten, maar een tafel?!

 16. Blij dat je er nog bent!
  Ik zie helemaal voor me dat er iemand in het Openluchtmuseum staat met zijn telefoon in zijn hand, op zoek naar de wc’s en dan op jouw of terecht komt.

 17. Belangrijk is dat je blogjes schrijft omdat je het zelf leuk vind.
  Reacties etc. zijn de kers op de taart.
  Gelukkig ben je er nog in 2023. Hans

 18. Ik ben gelukkig geen stalker… Maar ik vond je post over George wel intterresant

  Love As Always
  Dimario

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top