Bolder
Grappigheden in ’t Wild

Grappigheden in het wild 5

Alhoewel deze bolder al bijna zijn adem in moet houden daar in dat natte Nijmegen, zag ik deze alweer enige tijd geleden aan de kade. Totaal vergeten natuurlijk, maar toen ik die natte beelden zag moest ik opeens aan hem en de andere denken. Help de bolder verzuipt! Zou ik willen roepen, maar achja het is natuurlijk weer de zin en onzin van mijn serie Grappigheden in ’t wild 5.

Domme Belg

Serieus wat moet ik hier nou op zeggen. Welke sukkel parkeert zijn auto voor een slagboom, bij een kantoor als je ziet dat er nog auto’s staan? Dan weet je toch dat de flikken komen? Wa un krisboekee.

Te toevalligSommige dingen zijn gewoon te toevallig

Grappigheden in 't wildNee NEE das te vroeg!

Grappigheden in 't wildWaarom hebben we dit soort kentekens niet in Nederland?

20 reacties