Grappigheden in ’t Wild: Rotterdam

Grappigheden in 't Wild: Rotterdam

Grappigheden in ’t Wild: Rotterdam

Mijn stad, mijn liefde en niet alleen omdat het gewoon de allermooiste stad van Nederland is. Maar ook omdat ik er zoveel grappigheden tegenkwam dat ik er een blog mee kon vullen. Je weet wel wat me vorig maand effu niet lukte. Dus neemt een bakkie pleur en werkze!

Grappigheden in 't Wild: RotterdamEn een teringherrie met die verbouwing…

Grappigheden in 't Wild: RotterdamIs’t geen lekker taaltje?!

Grappigheden in 't Wild: RotterdamVoor alle verkeershufters.

Grappigheden in 't Wild: RotterdamZou die ontwerper ooit zijn eigen trap bewandelt hebben? Ik heb al kakhielen voor ik beneden ben.

25 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild: Rotterdam

 1. Heerlijke stad, ook mijn stad gelukkig. Al jaren. Nu ja, zo nu en dan kan ik mijn medeRotterdammers achter het behang plakken hoor.

 2. Humor! Ik was vorig jaar voor het eerst in lange tijd weer eens in Rotterdam, en dat is heel goed bevallen. Ik hoop dus snel eens terug te gaan! Wat een mooie stad.

 3. Ooit werkte ik voor een Schipholse vestiging van een Rotterdams bedrijf. Het contact met die lui in de Marconilaan (of was het nou straat) was altijd grappig. Twee dialecten die mekaar ontmoeten en er was nog geen achterlijke rivaliteit omwille van het voetbal. Nu rijd ik Rotterdam nog wel eens voorbij via de Brienenoord en kijk naar de skyline. Prachtige stad, maar ik ben toch meer van die hoofdstad aan de Amstel. Maar voor de goede orde, als echte Nederlander zie ik echt de schoonheid en humor elders hoor…

 4. :-D Geweldig!!!!
  Ja, hier houd ik van, maar ja, het is dan ook mijn stad, net als het de jouwe is.

 5. Heb je even afgestoft, je zat in de spam?! Als je het wil zien, dan is het inderdaad overal.

 6. Rotterdam is zeker mooi stad. Leuke foto’s weer gemaakt met zulke teksten erop. Scooter blijf wel iedereen uit de buurt. Vinger op steken wat een taal. Hoe verzinnen zoiets.

 7. Ik moet er weer eens naartoe… Ik moet altijd denken aan kerst, met Tiny en Lau.

 8. je moet er ook heen gaan met het OV , zoals eigenlijk iedere grote stad
  ik was er een aantal keren , en ja ik heb genoten van mijn rondwandelingen in de stad
  maar wat zijn kakhielen ?

 9. klinkt mooi “mijn stad”.
  Laatst nog in je stad geweest, was erg gezellig. Hans

 10. De stad zelf ken ik niet, jammer genoeg. Wel Rotterdammers die het over vloe hadden, bleken ze vloeitjes voor hun shag te bedoelen.

 11. En je kunt niet kiezen hoe jje wilt betalen, vroeger alleen met de chipknip, zal nu wel pinnen only zijn. niets voor mij dus.

 12. Plus dat je (vroeger) uitsluitend met een chipcard kon betalen voor parkeren. Zal nu dus wel alleen pinnen zijn en ik pin niet dus dááá’g Rotterdam!

 13. Je mag er weer in met een benzine auto maar dan nog de kosten zijn gigantisch.

 14. O nee, Rotterdan is zeker niet mijn stad, altijd alles opgebroken en een heel klantonvriendelijk parkeerbeleid, en dus…lang geleden dat ik in de koopgoot was . De teksten zijn dan wel weer grappig.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top