Grappigheden ’t Wild 27

Grappigheden 't Wild 27

Grappigheden ’t Wild 27

Met de toch al niet zo feestelijke feesten achter ons, slecht weer en geen ontsnappingsmogelijkheden om naar uit te kijken, leek het me een goed idee in de aanloop naar een 3 weken lang durende blauwe maandag, om het jaar te beginnen met een extra lekker lange Grappigheden ’t Wild 27. Met uiteraard een beetje corona wat spelfouten en een hoge mate van flauwigheid.
Belwinkel

Grappigheden 't Wild 27 Ach goed genoeg voor m’n vader
Grappigheden 't Wild 27

Smakelijk
Grappigheden 't Wild 27

Grappigheden 't Wild 27

Grappigheden 't Wild 27
Dan ben je dom!

Grappigheden 't Wild 27
Joh waar werk jij?!

26 thoughts on “Grappigheden ’t Wild 27

 1. Heerlijke plaatjes weer! Die gebruiksaanwijzing bij het tanken kan voor sommige mensen echt geen kwaad, als ik zie hoe vaak die om hun auto moeten lopen om te kijken waar de tank zit;).

 2. Fuel here, dat moet haast wel een huur auto zijn, of een auto van iemand zonder rijbewijs. Lol.

 3. Humor is wel de manier om door deze dwaze corona periode heen te komen. Hans

 4. Een shit groep lijkt me een oplossing voor veel mensen met darmproblemen voortkomende door het drinken van die rotwijn. .

 5. ik heb geen blauwe maandagen hihi
  maar zo een wand vol fietsbellen vind ik geweldig
  ja het kleinste taalfoutje kan een top wild grappigheidje zijn :)

  ik weet ook niet wat uitslapen is , en er is geen kitten die uitgeschoten is hihi
  ja was ook hier redelijk weer
  wens jullie een fijn en gezond 2021

 6. Ooh.. zulke dommerds zie je héél vaak op dat V.akantieveilingen.. dat ze duurder uit zijn dan als ze normaal op de betreffende site hun tickets kopen.. en dan komen er nog kosten bij!.. je snapt dat toch niet?
  Weer leuk verzameld zo! :-) Goh.. had zelf nog een pakje kerstkoekjes van G.woon gefotografeerd, maar ben er vergeten over te posten.. was ook wel een leuke voor dit log geweest.. het waren ‘dennenblaadjes’.. krom om gelegen. De tekst erbij was dan wel weer goed gevonden.. ‘gwoon het lek-kerst bij de koffie’. Kon de shit group wel gebruiken denk ik hehe.

 7. Goed plan die grappigheden in het wild, zelfs al duurt die Blue monday géén 3 weken. Maar inderdaad, misschien misschien toch nog de shit groep nog langs;-)

Comments are closed.

Back To Top