Grappigheden in ’t Wild 32

Grappigheden in 't Wild 32

Grappigheden in ’t Wild 32

Met het bizar hoge aantal besmettingen en alle discussies en alle onzekerheden mag er één zekerheid bestaan en dat is mijn grappigheden. Want ze zijn er en werkelijk overal zelfs binnen en zelfs in een vreemde taal.

Ik ben geen goede chauffeur maar ik weet zeker dat ik niet te water ben geraakt!


Wat flauw dat je daar niet door mag rijden.


Volgens mij moet die gozer heel heel blij zijn dat ‘ie daarmee weg is gekomen.

27 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 32

  1. Ooit verving ik de TomTom door een geavanceerder systeem. Reden, TT gaf me wegen aan die er niet waren, maar zag ook (ondanks updates) wegen niet waarop ik wel reed. Bleek dat dit ook god voor dat nieuwe ding. Ik verbaas me dus over het feit dat dit updates zo traag worden geimplementeerd. Grappig is het zeker, maar hoogst irritant ook…

  2. Dat zijn allemaal erg leuk en grappige vondsten Liesbeth
    de leukste vind ik die plaats van dat inrijverbod bord :-)

  3. Van dit soort logjes worden we blij, heerlijk even lachen . Ze zijn weer érg goed gespot. Toch ook wel érrug leuk zo’n hint in streektaal .

  4. Ah, die bovenste lees ik natuurlijk meteen hard op. Heerlijk! Toen ik nog veel heen en weer reed tussen Breda en Amsterdam werd er bij Utrecht een nieuwe tunnel gemaakt. Mijn navigatie (Tomtom toen nog) raakte altijd helemaal van slag daar. “Keer hier om” riep ze dan. Wel een keer of vier achter elkaar. Het leek altijd alsof ze steeds meer in paniek raakte. Maar dat laatste kan ook mijn verbeelding geweest zijn.

  5. Zo reed ik ook midden in de Noordzee toen in op weg was naar Parijs ! Achteraf bleek dat er een defect was aan de antenne van mijn ingebouwde GPS. Het was wel grappig om zien.

  6. Wie aandachtig rond kijkt komt aanhoudend lach verwekkende dingen tegen. Zou er al ooit iemand daar in het water gereden zijn? misschien dacht die dat zijn auto een amfibie voertuig was.

Comments are closed.

Back To Top