Grappigheden in ’t Wild

Grappigheden in ’t Wild 21

Gezien de kleuren weten jullie dat deze foto alweer een paar maanden oud is, maar ik was hem even uit het oog verloren. Ik zat namelijk in de Willys toen ik dit tafereel zag, dat heeft de ongetwijfeld vriendelijk persoon niet voor ogen gehad, toen hij/zij de handschoen voor iedereen zichtbaar op het hek spietste. Uiteraard sprong ik uit de Willys om dit stukje godslastering goed te maken met een andere vinger, maar wel nadat ik er een foto van gemaakt had. Ik moet tenslotte wel een goede binnenkomer hebben voor Grappigheden in ’t Wild 21.

Grappigheden in 't Wild 21

Das pech bord weg

Grappigheden in 't Wild 21
Grappigheden in 't Wild 21

Grappigheden in 't Wild 21

Hier kan ik zelfs niks voor verzinnen en ik rij er elke maand wel een keer langs en pasgeleden stond hij het dus vers over te schilderen…ehm het zit lekker in de verf?