Grappigheden in ’t Wild 16

Grappigheden in 't Wild 16

Grappigheden in ’t Wild 16

Ideale avond om de sombere sfeer buiten te overtreffen met een lichte noot. Want dat het weer dramatisch is dat hoef ik niemand uit te leggen. Daar is geen grappigheid aan. Daarom is het absoluut tijd voor vliegende kevers, spelfouten, woordspelingen en wat dies meer zij. Dus om een nationale depressie te voorkomen, geniet u hier van Grappigheden in ’t Wild 16.

Grappigheden in 't Wild 16

Hoe groot moeten die letters zijn?

Grappigheden in 't Wild 16Er is hier niets te zien.

Grappigheden in 't Wild 16

Grappigheden in 't Wild 16

Grappigheden in 't Wild 16

17 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 16

  1. De vraag is maar of die auto verkeerd staat. Want er liggen twee officiele parkeerplekken voor en die zijn niet voorzien van witte kruizen of borden. Kortom, die uitgang vrijhouden slaat meer op fietsen die tegen die deuren worden geparkeerd of zo…denk ik….

  2. Het zal je nier verbazen dat ik aan deze rubriek veel plezier beleef. Op een goed moment staat de antenne bijna als vanzelf op dit soort zaken gericht.

  3. Niet zover bij mij vandaan hangt er ook ergens zo’n halve kever tegen de muur van een zaak met auto-onderdelen

  4. Het is een woordspeling. Ze bieden in pakketvorm oplossingen voor de drukke periodes in een bedrijf en bieden onder andere personeel aan.

  5. Die kever is leuk. Halve auto’s kom je wel vaker tegen. Heb er ook nog een op stapel staan.
    Leuk om alle grappigheden weer te zien en lezen.

  6. Grappig, maar alleen al van het kijken naar die keidrukke auto krijg ik stress. Eigenlijk begrijp ik niet goed wat ie wil zeggen… wat een rare reclame.

  7. Ook al heb ik niet zo’n last van het weer zie ik graag jouw grappigheden in het wild. Mwah foto twee is dan eigenlijk niet grappig, daar zet een oetlul ( sorry, dat kun je niet anders noemen) z’n auto voor de nooduitgang. Jouw commentaar erbij is dan weer wél grappig;-)

  8. Vooral de kever vind ik leuk. Gezien de kabel die over de muur loopt zou deze in de avonduurtjes wel eens sfeervol verlicht kunnen zijn

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top