Grappigheden in ’t Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in ’t Wild 15

Al een paar dagen scharrelde ik piekerend rond, wat ben ik nou vergeten? Ik moest nog iets maar wat ook alweer? Teruglopen naar waar ik op het idee kwam was ook niet aan de orde want ik had nergens om naar terug te lopen. En ondertussen maar verzinnen hè. Maar ik weet het en schaam mij diep dat ik jullie zonder jullie maandelijkse grappigheden heb moeten laten zitten. Maar in mijn verdediging, januari was gewoon geen grappige maand. Dus hier vers uit de voorraad Grappigheden in ’t Wild 15.

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

Grappigheden in 't Wild 15

22 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 15

 1. Woehaha Liesbeth, wat een schitterende serie grappige foto’s zetten je hier neer! Bedankt voor mijn eerste lach van de dag!

 2. We zijn niet boos hoor, en je hebt het weer helemaal goedgemaakt met deze grappige serie. Ik moet echt beter opletten onderweg want zie zelden zulke grappigheden.

 3. Het is 9.32 en de zon schijnt hier, het belooft echt een mooie dag te worden.
  Echt grappig zijn je grappigheden wéér ;-0

 4. Een mooie dag, die maki we er vandaag zeker weer van. DIe met die molen is ook geweldig natuurlijk.

 5. Haha, heerlijk toch? Grappige dingen in het straatbeeld, ik kom er ook regelmatig tegen. En uiteraard leg ik die vast ;)

 6. Nou.. je hebt het bij deze wel goed gemaakt vind ik hoor hahahaa!
  Vreemd hè, dat ze, als ze ‘foto’ met grote letters schrijven, even kwijt zijn hoe het moet, maar de ‘mini-foto’s ‘ gaan prima..!
  Je maki wat mee! ;-)

Comments are closed.

Back To Top