Fotoserie: Zonnige bloemen

Fotoserie: Zonnige bloemen

Fotoserie: Zonnige bloemen

Mijn hemel wat een smerig pestweer is het de laatste weken. Op die enkele soort van mooie dag tussendoor is het hier in het normaal zo zonnige zuiden niets dan bewolkt, grauw en regen en meestal alles bij elkaar. Op één van die enkele momenten dat het even niet goot, miezerde of ertoe dreigde reden we langs een veld zonnebloemen. Moest Frans nog even aankijken om hem te doen laten keren, mannen…maar dan heb je ook wat. Een half gemaaid veld met zonnebloemen, een dreigende wolk achter je, smerig veel wind en af en toe zon. Niks om te klagen dus. Ik sjokte het veld in, stelde in en ploep zon achter een wolk. Ik heb toch zo’n leuke hobby. Gelukkig waaide de wolken vlot voorbij en zag ik een aantal keer mijn kans schoon. Dus geniet van fotoserie: zonnige bloemen en duim voor beter weer. Die regen hangt me danig de keel uit.

38 thoughts on “Fotoserie: Zonnige bloemen

 1. Van die kleuren word je al blij. Alsof je in de zon op aarde kijkt.
  Afgelopen week iedere dag verzopen thuis gekomen na mijn rondje Rosa. Ik ben dat regengordijn spuugzat!

 2. Wat prachtig, zeg! Ik ben de regen ook zo beu. Gisteren een nat pak in de duinen. En toen ik weer thuis was, scheen de zon.

 3. wauw prachtig zo’n veld
  mooie foto’s nam je
  ja die regen, de natuur had er nood aan, maar dan moet het maar s nachts regenen hé

 4. Je foto’s zijn weer prachtig. Van de regen krijg ik weinig mee behalve dat ik soms drie keer op een dag natregen…

 5. Was dat bij ons in het dorp? Hier ook zo’n veld. Maar die ‘zandweg’ ertussendoor heb ik nog niet gezien.

 6. Nou, die zonnige bloemen kunnen we op het moment wel gebruiken, want wát een walgelijk weer inderdaad. Dank voor de vrolijke start van mijn dag.

 7. Hahaha zonnebloemen bij jou, lavendel bij mij… we zijn duidelijk op zoek naar vrolijker toestanden dan die eeuwige wind en regen! Heerlijk sjagrijnig tekstje :-)

 8. Het is altijd weer een feest als er hier in de polder zonnebloemen staan. Als lampen in de wei. Mooie foto’s.

 9. Een prachtig veld zonnebloemen. Fleurt de dag een beetje op. Wat een regen zeg. Tot vervelens toe.

 10. Er is niks mooiers dan een lekkere warme zomerse dag, met de bloemen in bloei.

 11. Wat zijn ze prachtig.
  Ik zelf hou erg van zonnebloemen dat vrolijk echt je dag op vind ik.
  Prachtige foto’s zijn het.

 12. Die zijn laat gezaaid.. in Frankrijk waren ze allemaal al bruin!
  Maar wát een pracht hè.. je hebt ze er reuze mooi op! :-)

 13. dat fleurt de dag wat op ja
  leuke hobby hé , maar ze zijn prima gelukt hoor

  morgen een redelijke dag zo ” men ” zegt
  klopt ik kan er wel 1 als reserve in de la laten liggen , ligt niet in de weg

Comments are closed.

Back To Top