Fotoserie: Zonnige bloemen
Fotoserie,  Natuur

Fotoserie: Zonnige bloemen

Mijn hemel wat een smerig pestweer is het de laatste weken. Op die enkele soort van mooie dag tussendoor is het hier in het normaal zo zonnige zuiden niets dan bewolkt, grauw en regen en meestal alles bij elkaar. Op één van die enkele momenten dat het even niet goot, miezerde of ertoe dreigde reden we langs een veld zonnebloemen. Moest Frans nog even aankijken om hem te doen laten keren, mannen…maar dan heb je ook wat. Een half gemaaid veld met zonnebloemen, een dreigende wolk achter je, smerig veel wind en af en toe zon. Niks om te klagen dus. Ik sjokte het veld in, stelde in en ploep zon achter een wolk. Ik heb toch zo’n leuke hobby. Gelukkig waaide de wolken vlot voorbij en zag ik een aantal keer mijn kans schoon. Dus geniet van fotoserie: zonnige bloemen en duim voor beter weer. Die regen hangt me danig de keel uit.

38 reacties