Fotoserie: Zon en herfst in Oirschot

Fotoserie: Zon en herfst in Oirschot

Fotoserie: Zon en herfst in Oirschot

Het was één van de mooie dagen deze maand, we hadden de klusjes gedaan en toen de zon nog niet verdwenen was lokte de late herfst me naar buiten voor een wandeling. We reden naar Oirschot en liepen lukraak een kant op. Ik zocht van die heerlijke herfstbeelden en liep voor de rest richting de zon. De kleurende bomen maakten het dorp nog mooier dan het normaal al is en dus dwaalden we van de ene steeg naar de andere.

En uiteindelijk liepen we in de Leeuwerikstraat zomaar een flinke minibieb tegen het lijf. Hou ik van, maar toen ik het adres op wilde slaan bleek ik de minibieb als op mijn lijstje te hebben. Ik roemde de grote kast en vond een boek naar keuze. Op de terugweg zouden we nog even langsrijden om wat boeken toe te voegen maar nu wilde ik vooral verder dwalen. In de verte zag ik wat sluierbewolking opdoemen maar daar trok ik me nog even niets van aan. We zwierven vonden de mooiste oude huisjes en liepen de plaatselijke bakkerij binnen waar ik sinterklaaskoeken kocht die ik nog nooit gezien had en lichte lunch die we buiten op een bankje nuttigde.

Na nog een kleine omzwerving langs een inmiddels prima gevulde minibieb en een brug waar ik nog op terugkom reden we naar huis. Want de zon hadden we gehad, nu was het weer vooral herfst daar in Oirschot.

26 thoughts on “Fotoserie: Zon en herfst in Oirschot

 1. Oh, wat mooi daar! Oirschot… ik pieker me suf… Waarschijnlijk woonde of woont daar familie van me. Ik ga het zondag even aan mijn moeder vragen.

 2. Mooie platen weer en ook de informatie over die mini-biebs is erg grappig. Daarbij zie ik nog eens wat van een omgeving die niet meteen hier om de hoek ligt….dus interessant, dank daarvoor!

 3. Prachtige foto’s heb je gemaakt een plezier om naar te kijken. De eerste foto is ook geweldig, reclame voor Oirschot!

 4. Die herfstbeelden zijn prima gelukt. Mooi! Nog een paar maanden en het is weer lente. IK kan niet wachten.

 5. Ik hou wel van de herfst, zeker voor mooie foto’s een prima periode.
  zo’n oude muur doet het helemaal. Hans

 6. Vraag?
  Ik wou foto’s typen. Geen idee wat ik verkeerd deed, ik lette in ieder geval even niet op.

 7. Sfeervolle beelden van Oirschot in herfsttooi. Een plekje waar ik ooit al met de fiets voorbij gereden ben :-)
  Uiteraard ook een minibieb, hoe kan het ook anders hé ha ha ha

 8. De herfstkleuren zijn toch heel erg favoriet bij mij, en jouw foto’s weten ze wél e vinden. Die eerste foto… ik wil daar óók wandelen, zo’n prachtig laantje.

 9. Heerlijke foto’s . Ben virtueel mee op stap geweest en wat heb ik hier weer van genoten. Wat een prachtig dorp is Oirschot.

Comments are closed.

Back To Top