Fotoserie: Zon en herfst in Oirschot
Brabant,  Fotoserie

Fotoserie: Zon en herfst in Oirschot

Het was één van de mooie dagen deze maand, we hadden de klusjes gedaan en toen de zon nog niet verdwenen was lokte de late herfst me naar buiten voor een wandeling. We reden naar Oirschot en liepen lukraak een kant op. Ik zocht van die heerlijke herfstbeelden en liep voor de rest richting de zon. De kleurende bomen maakten het dorp nog mooier dan het normaal al is en dus dwaalden we van de ene steeg naar de andere.

En uiteindelijk liepen we in de Leeuwerikstraat zomaar een flinke minibieb tegen het lijf. Hou ik van, maar toen ik het adres op wilde slaan bleek ik de minibieb als op mijn lijstje te hebben. Ik roemde de grote kast en vond een boek naar keuze. Op de terugweg zouden we nog even langsrijden om wat boeken toe te voegen maar nu wilde ik vooral verder dwalen. In de verte zag ik wat sluierbewolking opdoemen maar daar trok ik me nog even niets van aan. We zwierven vonden de mooiste oude huisjes en liepen de plaatselijke bakkerij binnen waar ik sinterklaaskoeken kocht die ik nog nooit gezien had en lichte lunch die we buiten op een bankje nuttigde.

Na nog een kleine omzwerving langs een inmiddels prima gevulde minibieb en een brug waar ik nog op terugkom reden we naar huis. Want de zon hadden we gehad, nu was het weer vooral herfst daar in Oirschot.

26 reacties