Fotoserie: Zandvoort na de zomer

Fotoserie: Zandvoort na de zomer

Fotoserie: Zandvoort na de zomer

Eens in de zoveel tijd wil ik een dag weg, wil ik ronddwalen, fotograferen en vooral niets moeten. Zo besloot ik pasgeleden gebruik te maken van het redelijke weer en uit te gaan waaien op Zandvoort. In januari was ik er ook, ook toen viel me de gelaten sfeer op hoewel afwachtend ook een goede benaming zou zijn. Het is een in de zomer druk bezochte strand maar buiten het seizoen lijkt het verlaten en haast van ziel ontdaan. En juist dat trekt me. Met dichtgespijkerde ramen, sfeerloze straten, bijna verdwenen strandtenten, maar met de altijd prachtige zee. Fotoserie: Zandvoort na de zomer.

~

17 thoughts on “Fotoserie: Zandvoort na de zomer

 1. Op zulke dagen vind ik het strand ook het fijnst, beter dan die drukte ? mooie foto’s die de sfeer goed weergeven.

 2. Mooie fotoserie ? Als er een plaats is dat eigenlijk alle seizoenen doorstaat dan is het wel de kust. Fijne eindejaarsdagen ?

 3. Heel treffend en herkenbaar. Als kind gingen wij bijna elk weekend naar Zandvoort, want daar woonden opa en oma. In de zomer was het strand en het dorp van de toeristen. En de rest van het jaar was het van ons.?

 4. heerlijk om te zien , een plaats waar ik kom in de wintermaanden
  soms enkel voor het strand , vaker als eindpunt van een wandeling door het AWD
  je hebt het goed verwoord en in beeld gebracht
  fijne dagen en een gezond 2018 gewenst :)

 5. Als het strandseizoen voorbij is lijkt alles wel uit te sterven, behalve voor de dieren die komen dan graag.
  Mooie zwart wit foto’s, maken het nog een beetje triester. Hans

 6. Ik vind de kust in voor en na seizoen zoveel spannender dan in de tijd van overvolle stranden en kon dus zeker genieten van je foto’s.

 7. Vroeger zaten we nog wel eens een weekje in dat grote hotel op de boulevard, maar dat was meestal in voor of naseizoen. Aan het strand en de boulevard is dan nog genoeg te doen, het dorp zelf is inderdaad niet heel erg bruisend.

 8. Kijk, dat is prachtig! Een badplaats buiten het seizoen. Kapotgewaaide Fristivlaggen. Meeuwen die weer vis vangen in de branding in plaats van azen op half lege frietbakjes. Mooie foto’s Liesbeth!

Comments are closed.

Back To Top