Actueel Fotoserie

Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer

Het begon eigenlijk heel onschuldig Frans en ik zagen het nieuws en daarin werd verteld over het uit België overgewaaide idee om een beer voor het raam te zetten zodat de kindjes iets te zoeken hadden. Ik dacht er even over en zei toen; ‘Ik heb helemaal geen beer’. “Ik wel”, was Frans zijn conclusie. De volgende dag toverde hij de beer tevoorschijn uit een verweggestopt donker hoekje van de schuur en toen ik de Beer enigszins opgepoetst had kwakte ik die voor het raam. Maar al toen ik weg liep vond ik het kaal. Het duurde dan ook niet lang dat Beer verstrikt raakte ik het mondmaskertje wat ik uit een bakje in de voorraadkamer plukte. En van het één kwam het ander. We hadden een badderbeer, brombeer, burglarbeer, brommerbeer, bedbeer en een boekenbeer. Maar ook een kantoorjupbeer, een ik kan alles fixen-beer en een camerabeer. Beer ging in het leger, was verliefd, deed een tukje en dubieuze zaken met koffertje ook. Maar al met al was Beer van alles maar saai zeker niet. Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer.