Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer

Het begon eigenlijk heel onschuldig Frans en ik zagen het nieuws en daarin werd verteld over het uit België overgewaaide idee om een beer voor het raam te zetten zodat de kindjes iets te zoeken hadden. Ik dacht er even over en zei toen; ‘Ik heb helemaal geen beer’. “Ik wel”, was Frans zijn conclusie. De volgende dag toverde hij de beer tevoorschijn uit een verweggestopt donker hoekje van de schuur en toen ik de Beer enigszins opgepoetst had kwakte ik die voor het raam. Maar al toen ik weg liep vond ik het kaal. Het duurde dan ook niet lang dat Beer verstrikt raakte ik het mondmaskertje wat ik uit een bakje in de voorraadkamer plukte. En van het één kwam het ander. We hadden een badderbeer, brombeer, burglarbeer, brommerbeer, bedbeer en een boekenbeer. Maar ook een kantoorjupbeer, een ik kan alles fixen-beer en een camerabeer. Beer ging in het leger, was verliefd, deed een tukje en dubieuze zaken met koffertje ook. Maar al met al was Beer van alles maar saai zeker niet. Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer.

37 Reacties

 1. Geweldige serie beren :-)

 2. Wat een geweldige reeks van beren, daar kan je een pracht van een collage van maken.
  Echt super om te zien !

 3. Met een partner die ooit lang gelden begon met het verzamelen van deze pluche vrienden die we overal en nergens vandaan haalden, zijn er beren genoeg om even voor het raam te zetten. Wat we ook deden. En dan is het leuk te zien dat er kinderen blijven staan en zwaaien…In onze buurt is dat fenomeen redelijk doorgedrongen.

 4. Zoveel verschillende beren heb ik nog nooit op één blog bij elkaar gezien! Wat een creatieve onderneming.

 5. Het is een compleet berenavonturenverhaal geworden!

 6. hier zag je ze bijna overal

  een leuke en originele reeks Liesbeth

  prettige dag

 7. Fantastisch! Zo veelzijdig die beer haha

 8. Of…. hoe Belgische ideeën in Nederland extra dimensies krijgen ??.

 9. Superleuk! En voor de kinderen ook leuk als ze steeds wat anders zien tijdens de berenjacht.

 10. Je hebt er wel weer iets moois van gemaakt zeg. Nee dit zijn geen saaie beren voor het raam. Je hebt vast veel raambezoek gehad. ???

 11. Vrijwel iedereen heeft wel een beer. En jij hebt er wel heel veel zo, gezellig.

 12. Ze zijn leuk en ik zie ze hier ook nog vaak voor de ramen staan. Hans

 13. Oh wat superleuk!
  En hebben veel kindjes hem gespot? Misschien kwamen ze wel steeds terug om te kijken hoe Beer er nu weer bij zat.

 14. Oh, dat heb je leuk gedaan! Maar beer was in quarantaine. Al die weken z’n pyjama aan gehad.

 15. elke keer wat anders, dat is leuk gedaan… Daar zal de buurt van van opkijken.

  Love As always
  di mario

 16. Prachtig. Ik kwakte de beer voor het raam. Zo van, kan mij het schelen … maar ondertussen deed die beer stiekem toch wat met je.

 17. Haha wat super leuk!!

 18. Schattig, ik denk dat kinderen ondertussen dagelijks even komen kijken wat de beer nú weer aan heeft. Hier geen beer voor het raam omdat de voortuin best wel groot is ( voor stadsbegrippen) en nogal dicht begroeid dus in het voorbij gaan valt het raam niet op.

 19. Hier zijn er veel van die beren te zien. Mooi initiatief.

 20. Schitterend! De boekenbeer vind ik zalig :-)

 21. ps. Ik las gisteren bij een vriendin dat Zoo parc weer open is en er is een kameeltje geboren.

 22. Een beer naar het hart van de Boysz …

 23. Wat heb je dat prachtig en leuk gedaan!

 24. Wat leuk! Zagen anderen het ook?

 25. Schitterend, lijkt manneke pis wel. Die heeft ook iedere keer wat anders aan.

 26. Wat een fantastisch idee had je.

 27. Ik vind het superleuk! Elke keer een andere uitdossing. Ik stel me zo voor dat de kinderen meerdere keren langs jullie raam liepen om te kijken hoe de beer er nu weer uitzag!

 28. Dit is leuk! Voor de kinderen maar vooral ook voor jou/jullie denk ik. :-)

 29. Superleuk gedaan :)

 30. Hahahaha, een leuke en creatieve serie beren foto’s hoor.

 31. Hahaa.. echt leuk! En..? bleven de mensen ervoor staan..? kwamen ze elke keer kijken wat het nú weer was daar voor het raam bij jullie? :-)

 32. die beer heeft het goed bij jou
  die wil niet meer terug in dat ver weggestopt donker hoekje :)

 33. aha, die beer van jou geeft een prachtige oneman show…

Reacties zijn gesloten.