Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer

Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer

Het begon eigenlijk heel onschuldig Frans en ik zagen het nieuws en daarin werd verteld over het uit België overgewaaide idee om een beer voor het raam te zetten zodat de kindjes iets te zoeken hadden. Ik dacht er even over en zei toen; ‘Ik heb helemaal geen beer’. “Ik wel”, was Frans zijn conclusie. De volgende dag toverde hij de beer tevoorschijn uit een verweggestopt donker hoekje van de schuur en toen ik de Beer enigszins opgepoetst had kwakte ik die voor het raam. Maar al toen ik weg liep vond ik het kaal. Het duurde dan ook niet lang dat Beer verstrikt raakte ik het mondmaskertje wat ik uit een bakje in de voorraadkamer plukte. En van het één kwam het ander. We hadden een badderbeer, brombeer, burglarbeer, brommerbeer, bedbeer en een boekenbeer. Maar ook een kantoorjupbeer, een ik kan alles fixen-beer en een camerabeer. Beer ging in het leger, was verliefd, deed een tukje en dubieuze zaken met koffertje ook. Maar al met al was Beer van alles maar saai zeker niet. Fotoserie: Voor mij geen saaie berenjacht Beer.

37 reacties

 1. Met een partner die ooit lang gelden begon met het verzamelen van deze pluche vrienden die we overal en nergens vandaan haalden, zijn er beren genoeg om even voor het raam te zetten. Wat we ook deden. En dan is het leuk te zien dat er kinderen blijven staan en zwaaien…In onze buurt is dat fenomeen redelijk doorgedrongen.

 2. Zoveel verschillende beren heb ik nog nooit op één blog bij elkaar gezien! Wat een creatieve onderneming.

 3. Superleuk! En voor de kinderen ook leuk als ze steeds wat anders zien tijdens de berenjacht.

 4. Je hebt er wel weer iets moois van gemaakt zeg. Nee dit zijn geen saaie beren voor het raam. Je hebt vast veel raambezoek gehad. ???

 5. Oh wat superleuk!
  En hebben veel kindjes hem gespot? Misschien kwamen ze wel steeds terug om te kijken hoe Beer er nu weer bij zat.

 6. Oh, dat heb je leuk gedaan! Maar beer was in quarantaine. Al die weken z’n pyjama aan gehad.

 7. elke keer wat anders, dat is leuk gedaan… Daar zal de buurt van van opkijken.

  Love As always
  di mario

 8. Prachtig. Ik kwakte de beer voor het raam. Zo van, kan mij het schelen … maar ondertussen deed die beer stiekem toch wat met je.

 9. Schattig, ik denk dat kinderen ondertussen dagelijks even komen kijken wat de beer nú weer aan heeft. Hier geen beer voor het raam omdat de voortuin best wel groot is ( voor stadsbegrippen) en nogal dicht begroeid dus in het voorbij gaan valt het raam niet op.

 10. ps. Ik las gisteren bij een vriendin dat Zoo parc weer open is en er is een kameeltje geboren.

 11. Ik vind het superleuk! Elke keer een andere uitdossing. Ik stel me zo voor dat de kinderen meerdere keren langs jullie raam liepen om te kijken hoe de beer er nu weer uitzag!

 12. Hahaa.. echt leuk! En..? bleven de mensen ervoor staan..? kwamen ze elke keer kijken wat het nú weer was daar voor het raam bij jullie? :-)

 13. die beer heeft het goed bij jou
  die wil niet meer terug in dat ver weggestopt donker hoekje :)

Reacties zijn gesloten.