Fotoserie: Vergeten wandeling door Ravenstein

Fotoserie: Vergeten wandeling door Ravenstein

Fotoserie: Vergeten wandeling door Ravenstein

Best slecht ben ik daar helemaal vergeten dat ik nog door Ravenstein gewandeld ben. Dit mooie vestingstadje is in tegenstelling tot zijn nabijgelegen grote broer en zus helemaal niet toeristisch. Het is gewoon een mooi stadje waarbij molen De Nijverheid bijna middenin het dorp enorm opvalt. Ravenstein heeft sinds 1380 stadsrechten. Maar een stad zal het nooit worden, daarvoor is het te knus. Hoewel ik deze wandeling even vergeten was, raad ik het vestingstadje aan, zeker als je toch in de buurt bent. Fotoserie: Vergeten wandeling door Ravenstein.

15 thoughts on “Fotoserie: Vergeten wandeling door Ravenstein

  1. Een stadje dat zeker wel wat meer aandacht mag krijgen vanwege zijn schoonheid…. maar ja, dan verdwijnt misschien ook de rust :-)

  2. Ik ben er nooit geweest, lijkt me ook wat klein om een hele dag rond te wandelen.

  3. Op de een of andere rare reden is Ravenstein nov steeds een onbekende plek voor mij.

    Stille groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top