Best wel

Best wel november poes, virusje en een bloemetje

Best wel bijzonder snel voorbij gegaan deze maand allicht door het tot nu toe zeer mooie weer. Als ik naar foto’s van deze tijd in de jaren hiervoor kijk valt me vooral op dat veel bomen nog in herfstblad staan. Tot nu toe zijn we verschoond gebleven van herfststormen en die echte grauwe dagen hebben we pas sinds deze week.

Best wel een korte nieuwe poes update, ze is een luidruchtige snoepkont en ze moet nog even wennen aan de camera. Binnenkort volgt meer!

Best wel een leuke beker gevonden in een kringloop. Gebruik de beker met liefde op mijn werk.

Best wel mooi bloemetje op mijn werk niet mijn verdienste trouwens maar voor zo’n mooie bloem kon er wel een gietertje water vanaf. Kan ‘ie het voorlopig mee doen.

Best wel doosje bonbons van een minibiebhouder die heel blij werd van een aantal dozen boeken die ik kon missen.

Best wel Boekentiktag die toch ingevuld blijkt heb weer eens wat gemist. De blogposts die ik gevonden heb staan er nu bij gelinkt.

Best wel op 6 november aan de kerstmuziek begonnen rijkelijk laat voor mijn doen.

Ik heb deze maand geleerd dat het Nederlandse woord ‘notities’ hilarisch is voor Engelstaligen.

Best wel deze maand weer naar Zooparc geweest, het mooie weer en zin om te wandelen deed me besluiten het park nog eens te bezoeken. Binnenkort uiteraard meer.

Best wel een paar dagen last gehad van een heel vies virusje. Kostte me mijn nachtrust en omdat ik geen eten meer opnam voelde ik me een slappe vaatdoek. Vriendjelief haalde O.R.S. zakjes voor me en die dingen heb ik de liefde verklaard, zakjes zitten vol zouten en druivensuiker waardoor je uitdroging voorkomt. Miserabel voelde ik me, maar ik heb gelukkig niemand aangestoken.

Best wel de film de Oost gekeken over Indië na de onafhankelijk. Speelt in 1946 en de hoofdrolspeler, een jongen van 20, gelooft echt dat er wordt gestreden om de bevolking te helpen. Blijkt niet waar, de bevolking staat lijnrecht over de Nederlandse indringers en andersom wordt er niets gedaan aan de oorlogsmisdaden. Een bijzondere zijlijn in het verhaal is de achtergrond van de hoofdpersoon, hoewel hij deelt dat zijn familie dood is, zit zijn vader ondertussen in Kamp Vught opgesloten omdat hij een vooraanstaand NSB’er was met vele joodse doden op zijn naam.

Best wel ook de serie Smeris aan het kijken, van Koningsbrugge is een ondergewaardeerde maar geweldige acteur.

Best wel nieuwe pantoffels gekocht, zijn slippers met teddyfluf erin en ze zijn heerlijk warm. Komen van ac.tion kosten een tientje.

Best wel een leesdip gehad, het was dan ook niet de beste maand qua lezen. Wel een fijne maand qua boeken kopen, onder andere zeer blij met het boek Reizen Waes, zeer benieuwd of zijn boek net zo vermakelijk is als zijn programma.