Fotoserie: Van mistbank naar mistbank
Fotoserie

Fotoserie: Van mistbank naar mistbank

Nog slaperig keek ik pasgeleden naar buiten en zag een een heel zeldzame combinatie. Ik zag namelijk dat er en rijp en mist was. Dat de zon ook nog opkwam maakte het wel heel mooi allemaal en dus kreeg ik Vriendjelief zo gek om een stukje te rijden. Ik nam voor lief dat we de auto moesten ontdooien en dat ik aan de verkeerde kant de auto in moest omdat de boel weer eens dichtgevroren was. Nee niet het slot, de hele deur.
Dat duurt overigens niet heel lang en ik was dan ook zo de auto weer uit om de eerste foto’s te maken. Ik had eigenlijk meteen een route in de omgeving in gedachte en we dwaalden dan ook van mistbank naar mistbank tot de zon ze allemaal had overgenomen en ik als cadeautjes de nog net beijzelde bloesem aantrof. Fotoserie: Van mistbank naar mistbank.

 

 

27 reacties