Fotoserie: Tamme lammetjes

Fotoserie: Tamme lammetjes

Fotoserie: Tamme lammetjes

Elk jaar is het weer een sport voor mij om de eerste lammetjes te vinden. Maar dit jaar werden ze me voor het eerst sinds lang bijna in de schoot geworpen. Want ik bedacht me vorige week dat het tijd werd voor lammetjes en 500 meter verder stonden ze. En nu zag ik ze weer en kon ik alleen maar van dat kleine grut genieten. Ondanks dat de helft heerlijk bij elkaar lagen te slapen precies zo ver weg dat ik er niets mee kon, was de rest heerlijk nieuwsgierig. De lente komt eraan en begint met Fotoserie: Tamme lammetjes.

24 thoughts on “Fotoserie: Tamme lammetjes

 1. Ik snap je hoor van de week gefietst met windkracht vier, werd er niet blij van.

 2. Ahhh, ze zijn zo leuk! Ik heb nog geen lammetjes gespot. Kan ook niet want ik ben nog steeds niet aan de wandel. Ik val in herhaling maar ik vind het zo godsgruwelijk koud buiten. Zal wel aan mij liggen.

 3. Wat een leuke serie heb je gemaakt, het voorjaar is begonnen. Weet je dat ik ze nog niet gezien heb, zal er eens werk van maken.

 4. Wat een vreugde die kleine lammetjes te mogen aanschouwen. Foto’s die bewijzen dat de lente niet meer te stoppen is.

 5. Lammetjes maken de lente echt helemaal compleet, schatjes zijn het. Hans

 6. Hoe schattig toch hé, het is elk jaar opnieuw een heel vertederend beeld om de pas geboren lammetjes te zien ronddartelen.

 7. Die lammetjes zijn altijd leuk om naar te kijken. Je kijkt je ogen uit bij ze.

  Love As Always
  Dimario

  ps. Het is de combinatie van chloor met andere elementen uit en van het lichaam die er voor zorgen ;-)

 8. ja dat is genieten die kleine wolletjes op je pad te treffen
  je hebt ze mooi in beeld gekregen

 9. Ik hoor dat lammetje op de middelste foto gewoon mehehehe-en (of zoiets). ;-)

Comments are closed.

Back To Top