Liesbeth en corona een paar gedachtes

Liesbeth en corona een paar gedachtes

Liesbeth en corona een paar gedachtes

Ik zou die thee ook direct in de honingpot kunnen gieten

Die letters op die thuistest staan voor tering en corona zekerweten

Zeg ik weet dat ik brakkig ben maar ik ben nog aan het druppelen stomme test.

Frans ik heb corona is vast niet zijn favo zin om tien over zes ’s morgens.

Liesbeth die ziek is serieus vlucht!

Biohazard-bord in de tuin.

Is een vaag streepje vooruitgang?

Blogs schrijven met een covidkop in de nacht is vast geen goed idee.

Moemoe moemoe moemoe moemoe moemoe

Ik kan nu veilig drinken ik hoef echt niet te niezen of te hoesten

De complete binnenvoering van mijn neus is kapot. Als ze we willen testen van de GGD kunnen ze ook meteen mijn bloedgroep doen.

Kan ik wel m’n Harry Potter boek uitlezen

Ik ga twee mondkapjes over elkaar dragen

Over vijf dagen uit isolatie als je geen klachten meer hebt hahahakakuchkuch

O het gaat vandaag beter, ondertussen halverwege de middag Kitty snurk niet zo trut ik wil nou slapen!

Had ik al gezegd dat je beter kan vluchten als ik ziek ben? Ik heb helemaal geen kort lontje ik heb geen lontje. Daarom is het maar goed dat ik blijkbaar wel een prima afweersysteem heb want na een dag brakkigheid was ik vooral flink verkouden en moe en daar ben ik inmiddels ook alweer vanaf.

25 thoughts on “Liesbeth en corona een paar gedachtes

 1. Beterschap.

  Die opmerking over geen lontje kan je nu beter niet maken. Dadelijk wordt je als Oekraïens geheim wapen naar Rusland gestuurd, Boem.

 2. Oeh! Blij dat het wat beter gaat want dit is niet te doen natuurlijk. Hier ook, hoor. Blijf maar uit de buurt als ik ziek ben. Niet te genieten, ben ik dan. Voorlopig klop ik af; nog niks aan het handje.

 3. Misschien kun je op marktplaats nieuwe binnenvoering vinden? :P
  Nou, goed dat je verder vanaf bent.

 4. Ach jee, nu ook nog samen ziek. Wat een ellende. Hier staat de teller nog steeds op 75%. Redelijk doorlopen, maar ook verre verre van fit geweest wij drieën. Oudste nog steeds geen smaak en dat is ook heel raar.

  Beterschap!

 5. Oke, langzaam op de goede weg maar wel ff jammer dat mannie nu de klos is. Maar oke, zolang je niet in het ziekenhuis terecht komt is het te doen. Beterschap voor allebei.

 6. Ik knap nu, 10 dagen na begin verkoudheid, wat op. Eerste dag dat de hoest minder scheurend is. Best akelig geweest. Niks corona, maar voorjaarsgriep of zoiets. En toch de sfeer niet bedorven. Er zijn erger dingen. Al moet je dan lieve vriend(en)innen op afstand houden die je willen huggen of kussen…. Ik ben blij voor jou dat je de weg omhoog weer te pakken hebt. Manlief en katten zijn je vast erkentelijk….

 7. Hans en ik rolden er aardig doorheen.
  Gelukkig, maar hee, je bent weer beetje aan het opknappen!
  Fijn.

 8. Klote ziekte.

  Treeske stikte na anderhalve week bijna in een hoestbui.
  De Hulk hijgt na twee weken corona als een postpaard als ik mijn schoenveters knoop.

  En van je hela hola ……

 9. Ik begrijp dat het beter met je gaat. Gelukkig maar. Tot nu toe zijn wij vrij gebleven, maar dat zegt niets. Want jij was toch ook zo voorzichtig mogelijk en hebt het opgelopen. Ik hoor dat wel meer.

 10. Je hebt volgens mij best een nare versie van corona die lang duurt als ik het zo lees Liesbeth! Wat is het toch wonderlijk dat de 1 er niets van merkt, en een ander echt ziek is. Ik heb zelf tot dusver geluk gehad, en het nog niet opgelopen.

 11. Daar zit je niet op te wachten ook niet om kwart over zes :)
  Nu is het niet verzorgen, maar afstand houden. Hans

 12. Vaccins genezen niet… Dus als je het dan toch krijgt men je meteen de Sjaak. Weet je ook hoe dat aanvoelt…

 13. Bij mij staat de t voor tyfus en de c voor corona. Dus die tering klopt niet;).
  Verder klinkt het alsof corona niet echt een pretje is.
  Ik hoop wel dat je inmiddels weer een beetje opgeknapt bent. Beterschap!

 14. Goed te lezen dat je weer beter bent. Met vaccins én corona achter de rug kan jou niks meer gebeuren. Nu hopen dat je ziekte niet voor PTSS bij Frans en huisdieren heeft gezorgd. :-)

 15. ik hoop voor jullie dat je niet de ernstige variant hebt
  ik was niet brakkig , ik lag op sterven :(

 16. Beterschap hoor, hopelijk worden jullie snel weer beter en dat allemaal in tijden dat men ons doet geloven dat we in “veel betere tijden” leven wat corona betreft…..

 17. Aiai… hou de moed erin met een zieke echtgenoot. Gelukkig ben jij ondertussen al beter. Nu enkel nog die voering van je neus wat laten herstellen.
  Er zijn weer héél veel gevallen van corona. Gelukkig zijn de meesten er niet zo heel ziek van, maar vervelend is het wel. Zeker als je zo zwaar verkouden bent.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top