Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

Totaal niet uitnodigend vond ik die ene ochtend met sneeuw laatst, het dunne laagje en de voorspelde grauwigheid konden me niet bekoren. Het twijfelachtig beetje werd pas interessant toen ook de prutsneeuw al verdwenen leek maar dat niet meer te zien was omdat de mist zo dik boven de wereld hing. Dikke mist is uitdagend qua fotografie en dus toog ik met mijn moonboots aan naar buiten. Hoewel op veel plaatsen al verdwenen sjokte ik even buiten de bewoonde wereld al weer vrolijk door het witte goedje en zocht in weidse grijsheid naar de juiste hoek. Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

 

19 thoughts on “Fotoserie: Prutsneeuw en dikke mist

 1. Voor mij hoeft het ook niet. Maar zo, kijkend naar jouw foto’s met een kop koffie vind ik het prachtig! Dus bedankt dat jij wel er op uit gegaan bent!

 2. een klein laagje sneeuwprut doet ook mijn fotohormonen niet ontwaken. Veel mooier is het als de bomen/takken flink zijn aangerijpt. Mist is bijna altijd wel een mooi fotofenomeen

 3. ik was nog wakker toen het ’s nachts begon te sneeuwen maar hij smolt hier dadelijk toen hij op de grond viel…dus zelfs geen prutsneeuw.Jij hebt dus wel al zijn het minivlokjes ,winterbeelden kunnen vastleggen

 4. Toch mooie foto’s geworden.
  Dat gevoel nergens zin in te hebben ken ik wel.
  Meestal komt het door het weer. Laat het maar weer snel lente worden.

 5. hier ook geen stres hoor
  zin om iets te ondernemen ook nog niet , maar dat is meer de schuld van het weer hohoho
  geniet de dag

 6. Hier was de sneeuw ’s morgens alweer weg.. en de mist kwam pas de dag erna.
  Maar jij hebt er prachtige foto’s van kunnen maken zeg!

 7. De sneeuw mocht geen naam hebben, dus alleen heel vroeg op de dag had je er nog mooie foto’s van kunnen maken en zó enthousiast ben ik dan weer net niet, jij wel dus!

Comments are closed.

Back To Top