Mijn nieuwste kringloopvondsten

Mijn nieuwste kringloopvondsten

Mijn nieuwste kringloopvondsten

In de laatste weken ben ik weer een aantal keer naar de kringloop geweest. Niet alleen op spullen te halen, ik heb ook dingen weggebracht maar kan het niet nalaten toch even rond te neuzen en hoewel ik zeker niet altijd iets koop zijn dit mijn nieuwste kringloopvondsten.

Mijn nieuwste kringloopvondsten
Boxen
Passen ze niet fantastisch bij mijn stijl? Ik liet ze allereerst staan, want niet nodig, maar besloot ze toch mee te nemen. Voor de hele euro dat ze kostte wilde ik het wel wagen. Met een beetje klieren aan de kabel werkte het ook nog. Frans moet ze nog wel even verbeteren want het hapert af en toe. Maar het geluid is geweldig en deze boxen vallen in ieder geval niet steeds om als het voorgaande paar.

Boeken

Ik kocht zowaar drie boeken van schrijver Tom Arisman. Zijn column uit één of ander damesblad is me niet bekend maar het eerste boek was ik zo doorheen. Dat ik weinig boeken koop heeft er allicht mee te maken dat ik er inmiddels aardig wat gelezen, er nog een heleboel in de bieb staan en er ook nog genoeg in mijn eigen kast op me staan te wachten.

Beker

Ik hou van mokken met een bijdehante tekst erop. Deze besloot ik voor die 50 cent die het moest kosten dan ook meteen mee te nemen. Een ander is helaas alweer kapot gevallen.

Kerstlichtjes

Dat led goedkoper is dat zal wel het licht is lelijk en als je mazzel hebt stinken de draden ook zo lekker chemisch naar goedkope zooi. Houden we hier niet van en dus namen we bij de kringloop wat dozen met reservelichtjes mee. Met €2.95 per doos een prima investering want alle lampjes doen het!

Appelding

Alweer enige tijd kan ik in beperkte maten appels eten. Ik ben geen groot fan omdat er nog te vaak rotzooi op de schil zit. Een enkele reeks kan ik zonder ernstige klachten eten en dus had ik dringend behoefte aan een appelding om mijn geschilde appeltje in partjes te tjoppen.

Retro camera
Het stond al een hele lange tijd op mijn verlanglijstje een retro camera van Canon. Ik heb al een paar van die oude en heb er ook laten liggen omdat de prijzen werkelijk belachelijk waren. Maar deze was met €3,50 niet duur en pronkt na een schoonmaakbeurt in mijn kast.

Mijn nieuwste kringloopvondsten

23 thoughts on “Mijn nieuwste kringloopvondsten

 1. Ik hield van de kringloopwinkel uit Broek in
  Waterland. Van de geur die er hing, van oud en wat was geweest. Mijn fantasie kwam er tot leven en ik kon bijna de mensen zien, die de spullen voor mij gehad hadden. Helaas is de kringloop daar niet meer, moet ik het doen met een tweetal (jaja, ik weet het er is genoeg) lokale kringloopwinkels uit Amsterdam Noord. Qua boeken heel fijn (groot assortiment en niet duur) maar geen opa en oma snuisterijen meer, uit kang vervlogen tijden.

 2. Wij zijn eigenlijk aan het ontspullen, we durven de voorzijde van de kringloop niet meer binnen te gaan als we wat wegbrengen. Uiteraard is het wel leuk om daar eens rond te struinen.

 3. Leuke dingen! Ik had ook van die led-lichtjes die vreselijk stonken, ik heb ze weggegooid, zonde maar ja.

 4. Nou zeker in de kringloopwinkel kun je heel leuke dingen tegen komen.
  Breng er zelf ook wel spullen naartoe onder het moto heeft een ander er nog wat aan. Hans

 5. Oh.. da’s een ideetje voor als m’n rode kerstsnoer het begeeft.. ik zal eens in zo’n kringloopwinkel moeten gaan neuzen.. was er nog nooit, maar in de winkels zie je niks in rood.

 6. haha een goede van Rietepietz :)
  leuk spul , en zeker als het werkt
  spaar jij camera’s , ik heb een oudje hier , een Pentax ESPIO 115

  fijne avond groet

 7. Het is de beker voor mijn werk maar of mijn baas dezelfde humor heeft is maar de vraag.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top