Fotoserie: Mist om vroeg voor op te staan

Fotoserie: Mist om vroeg voor op te staan

Fotoserie: Mist om vroeg voor op te staan

Een ochtendmens ga ik nooit worden en hoe geweldig mooi ik het gouden uur ook vind en heel vaak beterschap beloof, komt het er toch nooit van. Tot van de week, er was mist voorspeld maar de zon kwam er niet doorheen.

Dus ik ging terug naar bed maar stond alsnog een kwartier later buiten om te zien dat de zon terrein aan het winnen was. Met de slaap nog in mijn ogen, ik had zelfs mijn tanden niet gepoetst, sjokte ik de straat uit. En het moet gezegd als ik dan eenmaal aan de wandel ben is het ook wel lekker, moet ik vaker doen…ik val in herhaling.

Om de hoek vond ik een paard in parkeerstand en keek ik tevreden naar hoe de zon daadwerkelijk door de mist aan het prikken was. In de gauwigheid was ik in een spijkerbroek geschoten maar ik voel nu al dat mijn sokken eronder nat begonnen te worden. De dauw lag dik op het gras en versierde de spinnenwebben die ik behendig wist te ontwijken.

Inmiddels stak de zon door de mist heen en wist ik dat ik vaart moest gaan maken dus met een vlotter tempo dan ik van mezelf gewend was zocht ik een andere omgeving op. Rijtjes bomen maar helaas nog net teveel mais om over de velden te fotograferen. Het deerde me niet ik maakte mijn rondje en bedacht me dit is mist om vroeg voor op te staan.

27 thoughts on “Fotoserie: Mist om vroeg voor op te staan

 1. Ik neem me dat ook heel vaak voor. Nog steeds niet gedaan. Ik vind je foto’s prachtig. Het is toch écht wel de moeite waard, he?

 2. Ik neem me ook regelmatig voor om vroeg op te staan.
  Het komt erop neer dat ik meestal nog even in slaap val.
  Fraaie serie Liesbeth!

 3. Het is werkelijk een schitterende serie geworden! Wat heb je een mooie plekken zo bij huis, vaker doen hoor.

 4. Vroeg uit de veren kruipen heeft ook zijn goede kanten, je heerlijke mistige foto’s getuigen daarvan.
  Ook vind ik hier pareltjes van vertelkunst terug, zoals : “Om de hoek vond ik een paard in parkeerstand” !
  Zalig om te lezen :-)

 5. Als ik zeker wist dat ik dan ook zulke mooie foto’s zou kunnen maken ging het proberen, vroeg opstaan is dan weer géén probleem voor, het is maar oneerlijk verdeeld hé! ;-)

 6. Dat is zeker iets om vroeg voor op te staan. Prachtige foto’s. Ik heb trouwens dezelfde terugkerende gedachten erover als jij: zou ik vaker moeten doen. Maar het ook doen? Hm, nee, dat bed hè.

 7. Dit zijn zeker foto’s om vroeg voor op te staan.
  Ik twijfelde ook van de week om vroeg op pad te gaan in de mist.
  Maar kon het niet opbrengen. Hans

Comments are closed.

Back To Top