Fotoserie: Mijn vakantie in foto's.
Fotoserie,  Persoonlijk

Fotoserie: Mijn vakantie in foto’s.

Het lijkt gister dat ik jullie mededeelde dat ik vakantie had inmiddels heb ik mijn eerste werkdagen alweer gehad en verlang eerlijk gezegd alweer naar vakantie. Daarom kijk ik terug op de dagen die voorbij vlogen maar wel vol zaten met schitterend weer, dagjes weg en rust. En dat doe ik zoals jullie gewend zijn met foto’s. Niet getreurd op de leukste dingen kom ik terug! Geniet nu eerst van fotoserie: Mijn vakantie in foto’s.

Met temperaturen richting de 30°, das Willys jeep, das rondje Groesbeek, das pontje Cuijk en een zalig broodje.

Met vers groen, niet meer jonge schapen, rijden langs het water en een paar strepen kleur, das een onbereikbaar cadeautje.

Met belangrijk en minder belangrijke architectuur al dan niet op wel hele luie sokken.

Met vriendje of niet, met verleidingen die raken en niet.

Met de leukste voertuigen, maar de oudste das mijn favoriet.

Don't look back

Met de fijnste herinneringen, omdat die vakantie helaas ook alweer achter me ligt.

23 reacties