Fotoserie: Koetjes en bloemetjes
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Koetjes en bloemetjes

Zoals wel vaker rijden Frans en ik een rondje. Frans had een auto onderdeel nodig en met een klein ommetje binnendoor reden we naar huis. Tot ik deze koeien langs de dijk zag staan te midden van de bloemetjes. We reden de dijk af en voor we er waren kwamen de koeien al aangelopen. Die dieren zijn gezelliger dan veel mensen want één der dames likte mijn arm af toen ik een foto van de ander maakte. Niet dat ik afgelebberd wens te worden, maar laat ik het zo zeggen het was de vriendelijkste begroeting in weken. Het was dan ook een zeer stabiele koeienkudde. Ze graasden wat tussen de boterbloemetjes en als er al wat werd gemopperd dan week de desbetreffende dame gewoon uit. Daar kan de mens nog wat van leren. Fotoserie: Koetjes en bloemetjes.

26 reacties